Då startar påsklovet

Japp, precis! Startskottet för ett fantastiskt påsklov har gått nu & jag är sååå glad. Känns som det varit ganska infekterad stämning i klassen ett tag, så hoppas den ger med sig när alla fått vila upp sig lite. Även våren kanske får oss lite gladare?

Började med en tur till staden för inköp av biljett till morgondagens spelning på statt -Hoffmaestro. Skitperkebiljetterna va tyvärr slutsålda, buhuuuu! Så ska man orkar gå dit ändå för att ställa sig i kö redan kl 21? Snålt av statt att släppa biljetterna såå tidigt, vill jag tycka. Det innebär att man kommer lägga en massa dumma pengar till alkoholhaltiga drycker i baren, i väntan på att resten av befolkningen i kga ramlar in. Får fundera på det där iaf...

Vart lite chockad igår när jag loggade in mig på fejjan vid 23-tiden & insåg att dagen hade gått i ett, så att jag till & med glömt min tv-kväll! Ja tisdagar är ju bokat för desperata hemmafruar & sen Cougar Town. Aja, får streama dem avsnitten via nätet.

Imorn kväll brummar snyggot till mig i sin nya bil, som tidigare nämnt. Även Anna & brorder. På fredag kommer Maria & Ndy. Älskar sådana här röda helger, som gör att vännerna reser hem till familjerna. Vad vore livet utan våra vänner?



Söta lilla Anna som njuter av Emmas goa snittar.

XOXO

Värmande ord...

Läste just min kära klasskamrats blogg där hon skrivit om vår mysig em. Det var sådana värmande & fina ord att jag bara vill berätta här, vad denna goa tjej skrivit:

"Det blev en fin dag, och jag blir på något sätt glad inombords när jag får spendera tid med denna pingla. Hon är en sån där "lysa upp dagen tjej"."

Hon skriver ofta ofta kloka ord på sin blogg & mer kan ni läsa på http://idainlife.blogg.se

På torsdag brummar min snygging hit i sin nya brum-brum, som han ska hämta imorn=) Wiieeee!

Rundar av här på samma vis, som min kloka & fina vän Ida : Dags att plöja klart de 4 kaptitel i "Bärande Relationer" vi har i läxa tills imorn.



Sen ska jag krypa ned i min säng tillsammans med herrn på bild ovan, där jag ny har nybbädat med nytt överkast & nya fina kuddar, som blev dagens fynd på stan.

Laptop

Jag älskar mitt laptop-bord! När man bor lite trångt som jag (54 kvadrat på 3 rum & kök) så får man inte plats med allt man kan önska. Detta bord/stöd är supergöttit & perffa att ha i knät då man surfar runt. Datorn ligger stabilt & jag slipper koka av värme=)



Från Ikea btw...

Good looking ppl

Just skvallrat med min goa ewe & ska nu ta o kolla in lite snygga people



Btw så gick mötet me u-sek sketabra! De där kidsen ska nog kirra en hel massa kuligheter=)

XOXO

Örebro fick oss till Västerås

Igår vaknade jag äntligen feberfri & trots att jag inte legat & vilat mig när jag varit sjuk, så sprudlade min energi. Min darling ville shoppa & tror ni jag tackar nej till det? No way! Bror försökte även övertala oss att komma till Västerås för en night out, så vi packade en partybag om vi hade orken efter en dag i Marieberg. Både jag & snyggot blev några lappar fattigare på timmarna bland klädaffärerna men supernöjda. Jag köpte bla dessa skor till mig själv:



Kollade runt bland alla skoaffärer men måste säga att i detta fall, då jag var ute efter en kilklack så bidde det en sko från "Din Sko".

Nöjda som vi var med shoppingen, så enades vi att fortsätta vår resa till Västerås. Det är jag supernöjd med idag. Hade superskoj! Var precis vad jag önskade, en trevligt kväll med bror & co. Vi gick ut sen på "Å" (som inte hade inträde!) men efter 20 min så blev jag & godings lite trötta & valde att do the old style. Vi packade med oss jackan för lite käk & hemgång. Detta var vi visst inte ensamma om då både bror & hans granne snabbt hakade på oss. Hemma hos bror satt Phil i trappen & väntade spänt på oss med den goa maten. Tacka vetja hemmakvällar, det blir mer kvalité då! Bilder från kvällen kommer senare...

Dags att packa i ordning mig & väcka darlingen. Jag ska iväg på ungdomssektionsmöte nu! Jag är lite för gammal för att vara med i den sektionen men ska bara starta upp dem & kirra pizza till mötet=)


Krassel

Efter en veckas slit me plugg, skoldagar & långa arbetsdagar så blir man såklart krasslig. Suck! Som tur är så vill min goding ändå komma & gosa med mig i helgen. Mår så bra av godingen! Han va ju själv krasslig förra helgen men vem vill bli sjuk? Alla i klassen tror jag iof har/är sjuka...

Lyssnar nu på Mary J Blige nya skiva, inte dum den.

På söndag är det dressyrtävlingar i Botorp & det va en del kändisar som ska dit, så ska dra med min karl dit & spana. Vara en sån där läktarryttare. Ni vet, "driv mer, sitt rakt, håll i tyglarna, mjukna i handen" osv-ryttare. Lika väl som man kör på "otrolig sits, fina händer, starka ben, snyggt korrigerat"-stilen oxå. Skulle aldrig snacka skit om folk men att vara en läktarryttare gör dig själv mer medveten om de små missarna som lätt görs & som man själv kan tänka på. Jag tycker alla som är med i en tävling är vinnare bara genom sitt deltagande. Finns ju många som startar bara för miljöns skull, kanske det är första starten ever? Nej att kasta sten i glashus pysslar jag inte med. Det är tyvärr ett gigantiskt problem inom ridsporten. Alldeles för många tjejer med avundsjuka inom sig! Hur många har inte hört eller sagt "om jag hade fått en sån dyr häst, hade jag oxå..." eller "Den där dumma/idioten vann". Speciellt inom bedömningssporterna blir ju detta ännu tydligare. Där kan man ju lätt bli upprörd på bedömningen.



(En bild från Ankis träning för Johan. Hann ta 1st bild innan kameran dog... Har inget med texten att göra!)

I och med min utbildning jag går nu, så pluggar vi mkt psykolgi och ja
g jobbar hela tiden med mig själv. OM en känsla dyker upp så frågar jag mig själv Varför, jag reagerar på ett visst vis. I de fall jag talat om här, så grundar dem sig mest i dålig självkänsla och självförtroende. Varför ska man annars reagera med ilska/irritation/förtvivlan? Jo för man inser inte sina begränsningar och att man kanske redan gjort sitt bästa och då bör vara glad åt de som kommit längre. Mitt nuvarande tänk handar om att jag frågar mig vems problem det egentligen är. Alltså, om jag känner frustration över en sämre bedömning, så gör jag detta till mitt Problem. Att istället skaka av sig detta & gå vidare, så har jag plötsligt inget problem. Ex 2; en vän beteer sig illa och jag bli irriterad på att denna kräver uppmärksamhet eller energi, ja då har ju plötsigt JAG ett problem. Nej, skaka av sig & lägg bort problemet. Hängde du med? Det är otroligt befriande att tänka på detta vis & att ge komplimanger & bekräftelse till andra är så makalöst mycket mer roligare & givande. Se dessa människor växa & glittra i ögonen av fina ord. Så alla ni som orkat läsa allt detta, ge nästa person du ser en komplimang! Ni kommer få dubbelt tillbaka=) Jag ska iaf bekräfta en massa coola ryttare på söndag som vågar & kämpar på tävlingen på söndag (oavsett kön, etnicitet, religion eller klubb!)

Hoppas nu ingen tog detta personligt, för jag har absolut inga tankar på att detta blogginlägg riktar sig mot någon eller några individer. Det är ett almännt problem & som jag bara pratade av mig generellt om. 

Min lille bebbi ligger ofta på fönsterbräda & leker med grejen till rullgardinen




Working-girl

Har samhällskunskap & jobbar med Vänsterpartiet där vi samlar info inför kommande debatt som vi ska avsluta med. Kom hem ca 00.30 i natt efter en galen kväll på jobbet. Inte en lugn stund! Det bjöds på massa skratt, bus & lekar med bland annat glass. Då jag jobbade själv igår igen, så erbjöd sig Ida att följa med. Jag är så galet glad att hon gjorde det. Hade blivit en tuff kväll utan henne. Istället blev det en bra kväll =) Pga sjukdom så ska jag in & jobba ikväll igen men då kommer Therese vara där. Spank you, 4 that!

Imorn kommer bebbi, wieeeee! Hade blivit svårt att hinna åka ned mot södern denna helg, då jag inte haft en lugn minut sen jag kom hem i söndags kväll vid 21. Eller ok, i måndags slutade jag 16 i skolan & var bara hemma. Fast då var det handling, matlagning & plugg som gällde. Sen dess har jag haft skola: 9 - 16, jobbat - 23.30, sovit några timmar & sen samma rull igen. Hemma för att sova?! Vilket liv... Jäjä, snart äre helga!

Puss & kram, skumbanan

Vart ska jag börja?

Har haft en helt sagolik helg & vet knappt vart jag ska börja! Har inte kunnat skvallra om det här, då det hela grundat sig i att jag vart & överaskat mina tjejer i Gbg. Fredagen började med bus & lek i skolan på friluftsmetodiken. Det skapades snöskulpturer, snöbollskrig & mumsande på Ewas nybakade bullar med varm choklad uppvärmd från elden.

Här är min & Idas fina skulptur



En penis med piercing!



Det var olika tänk på oss denna dag & Jenni & Christina bjöd på detta konstverk



Det vinnande bidraget stod Marie-Louise för, den "Vita Damen" (dåligt foto..)



Ewa & Olle gjorde en snökojja (eller?)



Snöbollskrig



Brudarna ger igen..



Massa mer hände men visar dem bilderna en annan dag. Det avslutades med mumsigheter iaf













Som ni ser så bara mår alla sååå bra! Helt fuckin lovely har vi det på fredagar. Lite trist denna dag att vi hade plusgrader med regn men som ni vet så "finns det inget dåligt väder, bara dåliga kläder" hahaha.

Jag, Jenni & Sarah packade oss in i min polo & körde sen till Valåsen. Sarah goade med Frostis denna helg & Jenni hakade på i bilen ned mot södern. Vi packade polon full med skumpa, mat & kläder då fröken Burgues dök upp. Sen drog vi mot Göteborg. Emma som fyllt år, hade styrt en glitterfest hos sig med tjejerna så vi hade bråttom att styra hennes lya fin. Det var ju inte värst svårt, så fint som hon bor i Majorna=) Jag var lite nervös hur vi skulle hitta hem till Emmas bostad, då Emma själv inte äger ett körkort & inte då kört hem till sig så många gånger. De jag normatl brukar ringa om guidning, fick ju inte veta att jag var på väg... Med lite lugn i kroppen så fixade jag & Burgues det galant.

Kl 20 knackade första damen på dörren & jag smet & gömde mig. Det var Lena som fick den första chocken, när jag klev fram. Ett skrik som varade några minuter & ett stort gap. Därefter var det Anna & Bea. Anna stod med ryggen mot mig & när hon vände sig om (i tron om att den där kortisen måste va ewe) så dröjde det nån sekund innan hon förstod att det var jag. Då gav hon oxå till ett skrik, som skrämde mig! Hahaha. Ewe bara fortsatte krama på mig i ren chock, då hon hittat till festen. Det var otroligt underbar kväll med tjejerna. Emma är en fantastisk festfixare & hade ordnat med mat för ca 20 pers där hon själv bla importerat in skinka & ost från Spanien. Gaaalet gott! Skumpan flödade hela kvällen & framåt 1-tiden var vi på Ritz. Knappt hann jag tänka "baren", förens en servitör kommer med en bricka med cocails till oss. Emma har jobbat på Ritz & förbeställt in drinkar till oss (en öl till schömpa då). Hur ljuvligt är inte detta? Vidare sen mot Pusch där bandet Kent höll sin fest & vi stod på deras lista (åter igen Emmas kontakter). Vi shake'ade rumporna en stund & sen avslutades kvällen i lagom tid. Nu tar vi väl lite bilder på denna fantastiska kväll?!



Vackra Ewe & Bea



Världsbästa värdinnan fröken Emma Burgues!



Makalöst goa maten



Fick ingen bra inställning så inte så näjd med nåt foto direkt där...





Inga tomma glas här inte!



Massa ljuvliga skratt



What a beaty!



Finaste Lena



Fick gudomligt smaskiga cocktails av emma



Smack!



Tre skönheter i ett



Kramkalas



So pretty!



Slurp sa det...



.. o jag asgarvade som vanligt



Tack mina goaste för en sån otroligt lyckad kväll! Love u all 4ever=)

Dagen efter körde jag min polisch till min goding som jag gosade bort resten av helgen med, innan det var dags att återvända till mitt hus & Frostis.


Fyfanvajaebra

När man känner att man är nöjd med sig själv, stanna upp & berömm dig & njuuuut! Det gör jag just nu. Borde ligga i sängen men måste bara njuta lite till...

Efter sista lektionen idag så stannade jag till hos min underbara lärare för ett snabbt samtal. Hade egentligen inte tid men det var ett så givande samtal att jag inte kände för att avbryta. Ett 5min samtal slutade en timma senare & jag fick stressa som attans för att hinna med resten av dagen. Kanske var det energin från samtalet som pepade upp mig? Well, Ewa är en fantastisk människa! Skyndade ut till bilen & tankade den inför morgondagen. Sen iväg och kollade när Anki tränade för Johan & fick träffa lite hästfolk, alltid trevligt! Även att se att Anki & Peach som tar stora framsteg & Johan med sina lustiga kommentarer. "Att starta LC är väl samma sak som en LA? Lätt hit & dit. Skilnad sen i medelsvår och svår!". Hahhaa. Efter skratten gav mig hem och STÄDADE! Klockan hann bli efter 20 innan jag var klar & sen blev det lite käk innan jag fick iväg min praktikrapport. Jaaaa, nu är den inskickad! Superduperunderbart!

Imorn får jag o polichen sällskap av Jenni ned mot södern. Fantastiskt gött med helg, ska det bli som vanligt=) Tycker nog redan den börjat, för imorn ska vi dricka varm choklad, äta bullar & bygga snögrottor i skolan.



Take care my friends!

Dumma Vista!

Okej är man tjatig eller rolig som uppdaterar flera gånger på en dag? Idag har jag suttit vid min sketna gamla laptop alldeles för länge för att bara kunna hålla käft. Ja ni som känner mig garvar väl nu typ "kan Annso hålla käft?". Jo då, det är sant! Fast nu börjar ja tröttna & måste ventilera. Dumma-dumma windows vista eller om det är datorn?! Försöker fixa ett snyggt bildkollage som en bilaga till min praktikrapport. Har klistrat in en massa bilder i ett worddok & nu funkar det inte att skriva text! Jag vet inte vad jag gör för fel men antingen blir det bara svart, all "text", eller så blir det vit text med svart bakgrund. Jo, jag har testat att klicka ur dessa funktioner men inte fasen funkar det ändå. Hata dumma program som inte gör som man säger! Blääää! Nästan så man blir svett av att klicka sig runt i vista...

Så där ja, där lättade det från mina axlar lite grann. Ska ta en dusch nu & sen spana Grey's =)

Eftersom jag har över tusen bilder redan, tagna med min underbara kamera, så är det standard numera att varje inlägg ska innehålla en bild. Vassagooo


Förebilder

Satt & pausade i mitt pluggande när jag surfar runt & hittar tråden i dagens blogginlägg. Hamnade på Kenzas blogg, en snygg tjej som vunnit en massa bloggpriser & är en stor förebild för många tjejer. Nu kunde jag inte "låna en bild" från hennes blogg som jag reagerade på, inte heller länka till just det inlägget men här hamnar du direkt på rätt inlägg fast nere bland kommentarerna http://kenzas.se/2010/03/14/21876/#comments. Skrolla upp & se hennes bilder! Hur tänkte denna donnan när hon valde ut 2 foton från sin Kreta-resa, då hon RÖKER?! Försökte skriva en kommentar till henne men det cpade. Känns samtidigt som att hon blir överöst med kommentarer, så om min lilla fjutt kom med, skulle hon svara eller ens ta åt sig? Jag kan förstå om kändisar osv vill ha privatliv. Som Kenza själv som jag förstått, har ju valt att inte visa nån bild på sin pojkvän eller ens skriva mkt om honom. Varför måste hon då i hela friden plocka ut bilder på sig, när hon röker? Jag blir alldeles upprörd! Vad säger ni? Självklart så är det ju så, att ingen tjej ser hennes foton för att sen gå iväg & göra detsamma. Alltså tända en cigg, bara för att hennes förebild gjorde det på sin blogg. Vad är då ändå tanken bakom? Sånt här gör mig lite upprörd, då jag själv pluggar till fritidsledare nu & tänker en massa på sådana här frågor.

Hade en lektion i skolan idag & det var Showdance med ledaren Emma G-Berg. Gick skitbra & hade superskoj! Finns risk för träningsvärk efter lite mer än 2 timmars dansande, som det blev.

Ne nu får jag ta & återgå till min praktikrapport som ska vara inlämnad & klar idag. See u later dudes!



Mysig solnedgång över ganska tråkiga sågvärkö.

Bloggar

Surfade runt & ramlade över en ny intressant blogg nyss. Den innehöll både snygga foton, en tjej med god smak & som faktiskt hade snygga former & som även hade bra modesmak (som jag gillade alltså)! Många idag kämpar för att vara pinnsmala & toktränade & då är det kul med andra perspektiv på kläder osv. Inget ont mot nån, för jag tycker att det flesta människor är vackra. Dem som inte är vackra, är de där onda, manipulativa människorna som för krig, djurplågeri & andra hemskheter. Anyway, måste ju tipsa om min kära vän Öbergas blogg http://www.klitsch.blogspot.com/ Ni som känner henne, vet att hon har lite skruvad humor. Här kommer det även fram hennes roliga & knasiga tankar, jag bara älskar den! Ni som inte känner henne, ta den inte på 100% allvar men ett spana in den lite udda bloggen.

Snart närmar sig våren, bara den där vita snön, som nu är mer brun, kan ta o rinna bort... Längtar efter att få inhandla nya shoes! Kolla in den här puddingen från Top Shop



Nästa vecka kommer det hända lite skojsigheter! Ska jobba tisdag & onsdag på Kvinnersta med ungdomarna igen. Ska bli superskoj att träffa alla & jag stormtrivs på hela området. Att jag sedan tjänar pengar, är ju verkligen ett stort plus. På onsdag 10 - 13 befinner jag & Ida oss i Bregårdskolan. Då får ni komma & prata med oss om fritidsledarutbildningen =) We will tell u everything u need 2 know.

Oj då, snart dags att slå på tv'n, det är ju desperata hemmafruar kl 21. Låt oss avsluta med en egobild på MÄJ!



Btw, I so need photoshop & kunskaperna hur jag använder det NU! Ge mig! Simsalabim...? Neehepp, funka inte att trolla :(

Film & foto

Måndag förmidagar = videolektioner & jisses så vi filmade idag! Måste säga att jag ser med stor spänning fram emot vår film sen när den är klar för visning. Vi pratade idag på rasten om vi skulle bara samman allas filmer från kursen & göra en dvd-box till försäljning? Vi försöker ju skramla pengar till en resa i 2an, där vi tänkt besöka ungdomsgårdar & liknande i ett annat land. Undra om den där dvdboxen skulle sälja? Haha. Jag var iaf både bakom filmkameran & likaså skådis idag på dagens tagningar. Wohoooooo!

I bakgrunden står tvn på hos mig, som vanligt & nu går programmet "Håkans Bar". Jag Fattar Verkligen INTE varför han har ett eget program! Okej, jag är ju just nu en av dem som "kollar" men måste ju se vad alla andra pysslar med. Håkan är både ful & otroligt puckad enligt mig. Alltså verkar va en go o snäll kille men varför är han så intressant att han har ett hel tv-team efter sig ändå till Thailand? Ta mig inte så allvarligt nu när jag utryckte mina fina adjektiv om the guy... Eller vänta ett tag! Kollade just några minuter & karln beslutar sig för att öpnna baren - kan då Bara servera Öl, inga alkoholfria drycker. Haha han är ju inte smart!

Annars saknar jag mina killar... Det gör ont i mig! Godingen & Turbo, kom hit nu! Tar & minns tillbaka till gårdagen då jag & godingen njöt:



Vi var inte ensamma om en utflykt till Kristinehamns skärgård vid Picassostatyn.



Vi tog en parkbänk & njöt av solen med lite picknick



Hetingen





Fuckn lovely sky!





Haha dränkt bänk!



Gillar denna bilden (ovan alltså)



Här ser man bänken igen. Mellan vassen & halvön kommer man komma på en båt i sommar=)



Gos





Japp några pics på mig på min blogg så klart!



Hej svejs!

En strålande dag

Solen skiner för fullt så jag & godings packar med en picknickväska & tar en tur till Kristinehamns skärgård. Självklart följde kameran med! Fast först några bilder från förkröket hos mig innan mustasch:



Sara & jag piffar oss för kvällen





Sicken pudding!



Fina Sara=)



Saras hår, som jag fixade bidde inte så tokigt =)



Tillslut dök även Tessan upp!



Killarna skålar



Me =)



Dags att klä på sig för avgång!



I'm ready for takeoff!



Yeehaaa!

Får ta o ladda upp dagens skörd av foton en annan dag. Nu har jag äntligen fått igång filmen Fame =) Söndagsmys med en dansfilm, ohlala! Synd bara att inte godings är med mig....


Party with Mustasch

Igår kom godingen hit & sen även Sara, Tessan & Bamse - Vi skulle på Mustasch! Det vart en superkul kväll med en bra spelning. Mest minnesvärt vart väl att bandet sen kom ut & hängde med oss vanligt folk på Wickan. Hm, jag har inte alls tjatat om att sångaren, Ralf, är toksnygg? Nej inte alls! Haha, nu har jag ju till o med hängt me honom =) Sen hade ju vi som gick ut ihop, jättekul hela kvällen oxå. Tessan tog med sin kamera ut så dessa är snodda från fb av henne:



Vem kan tacka nej till denna heta man? Jag bara älskar denna bild, så snygg!















Va letar han efter där i då? ;-)





Jag & goaste Tessan & Sara =)



"YEAH"



Efter spelningen hittade vi Mustasch i baren, här står Sara bra till =)



Tessan oxå!



Sara kommer nog aldrig tvätta den vackra armen ;-)



Tessan & Sara myser med Ralf!





Vem önskar att man inte vore Sara där? Well, av oss som va ute så va ju hon enda singeln & var väl värd en puss;-)



När man äntligen får hänga med sin "idol", ja då petar han i näsan?! Haha rolig snubbe den där Ralf!

Tack alla som gjorde denna kväll så otroligt kul!




Sex & hångel

Morgondagen i skolan bjuder på en temadag i sex & hångel (eller vad det nu hette). Ska bli intressant att lyssna till Mia Börjesson, som jag hört så otroligt gott om. Min lärare sa att jag absolut INTE fick missa henne! Frågan är, vad hon ska ta upp i ett ämne som jag känner, att media redan pratat sönder om. För nu pryder ju varenda tidningen med en rubrik om Sex. Sex säljer, ja visst men sex kanske också är nåt privat? Inte bara problem i en spalt, porr eller tips hur det kan bli bättre. F-ck, så trött jag är på att prata om det! Ok, ge mig några glas vin & mina tjejer, så lovar jag att sex kommer på tapeten ganska snabbt men då i ett helt annat sammanhang.

Skräll att klockan hann bli så mycket & jag sitter fortfarande kvar vid datorn. Skulle ju "bara" kolla fb... Tänkte faktist städa av här inför morgondagen & sen jobba lite på praktikrapporten. Jag kan bara få något gjort under tidspress, typ sista minuten.

Det är ju som sagt torsdag idag & efter det kommer det en FREDAG! Som tidigare nämnt - min favvodag! Efter skolan så väntar jag in min goding. Sen ska vi nämnligen ut på Wickan för att se underbara Mustasch. Längtar som attans nu! Extra skoj med utgång imorn när jag är så snygg i håret nu=) Har redan tänkt en massa vad jag ska ta på mig & hur jag vill ha håret. Skoj-skoj!

Idag var annars en knasig dag i skolan. På fm va klassen helt låg & totalt oengagerade. Sen talade vi lite om det, åt lite lunch & plötsligt vände allt. Eller iaf för några av oss. Skrattanfall, bus & annat galet hände som visade vår normala anda.

Förresten så har Christina skissat på en tatuering till mig under några letioner & jag tror attans att jag ska köra på den, bara jag vågra & klarar av smärtan =)

Saknar Kvinnersta me alla goa ungdomar & allt galet vi hade för oss.



Kvällsfikat var det allt full rulle=)



Matlida snodde mina muffins jag bjöd på & sprang iväg med. Insåg dock ganska snabbt att det inte va skoj att bli utelåst från matsalen, haha.



Snygg-Emma!



Who's that?





Mata varandra med muffins & chokladsås? Ja men visst!



Kärlek!



Cooling ;-)



Avslutar med en söt bild på söta tjejer =)


Nyslingad

Lite reklampaus på Greys & måste bara berätta att jag är numera slingad i håret & även fixat de spröda & slitna topparna! Sanna fixade detta & är åter igen supernöjd=) Bara 2a året på gymnasiet & redan sådan talang, I like!

På fredag blire MUSTASCH på Wickan. Faan va kul det ska bli (ursäkta mitt dåliga ordföråd som slutade med en svordom)!


Vända på dygnet

Vaknade 7.30 i morse & då var jag inge rolig! Lyckades efter många om & men, somna igår ca 2.30 men vakande likt förbannat efter dumma mardrömmar. Så denna dag har jag inte haft min vanliga energi. Otroligt nog så flöt ändå skoldagen på helt ok. Kanske för att vi fick en mjuksart efter praktiken? Vi kom igång med filmandet på videolektionen & då skrattades det en himla massa! Foppa bjöd på intressanta diskussioner & P-O på roliga kommunikationsövningar. Åkte hem till mamsen & matsen & fixade me min tvätt. Där visade Matsie sitt nya husdjur - en fågel! Han hade hittat den stackaren på deras uppfart helt utslagen & hade plockat in den i källaren för att mata den & göra den frisk, haha. Ser med spänning på fortsättningen av detta. Åkte sen hem & sitter nu med den där dumma praktikrapporten. Med tanke på min låga hjärnkapacitet idag så går det ju inte så himla bra. Försökt häva i mig kaffe & till middag råkade det bli nudlar - not bra... Vad gör man inte som student då? Vet att det bästa hade vart typ en promenad eller att dragit iväg på träning men jag kände att det fanns en risk, att jag ramlat hem & somnat totalt efter det. Så nu gör jag allt i min makt, för att hålla igång mig själv, för att sen somna in TIDIGT. Kom just på att jag har lite Ben & Jerry-glass i frysen - wohooo! Sugar!

Saknar min karl sånna här ynkliga dagar...



Lite humor piggar väl alltid upp?

Annars får man väl tänka vidare på den dumma praktikrapporten, som den gullegullan Simone=)



Sweet dreams!

My king

Dagen har erbjudit en lång sovmorgon som därefter tog oss på promenad ut i solskenet. Man ska passa på att njuta av det fina vädret & solen kan man ju inte annat än älska. Framåt eftermiddagen var det möte med KRT & sen hemåt till ett ganska tomt hus. Jag har ju som tur är, min man - min kung - här hemma, som aldrig sviker mig =)




För visst ser han ut som en kung, när han ligger så där i fotöljen!



En bild från förra söndagen, när vi strosade runt Läckö Slott





My man is catching me =)





Tomorrow it's school =) Natti natt

Photos!

Sista praktikdagen är gjord och jag sitter redan och saknar mina ungdomar. Jag är verkligen inte bra på att skiljas från människor. Nu vet jag ju, att jag kommer att få ära och jobba snart igen. De har ingen vikarie och en avb de ordinarie kommer nog att sjukskrivas men innan jag fått datum och timmar av dem, så är det ju inget spikat.

Nu har jag ca 300 bilder på min kamera, som är på väg att föras över till min dator, just som jag skriver. Varning Mimmi, möss på bilder igen =)



En kissebebis som bor på djurhemmet. Fotat av Matlida!



Myyys!



Linnea me en stor mysig kanin



Den här j-veln busvisslade efter mig en massa. Likaså gör han smackljud o andra läten. Allt för att få vår uppmärksamhet när vi kelade med kaninerna, haha.



Matilda myser me en kanin.



Ett marsvin "fastnade" o hängde me röva i vädret, när han skulle in i sitt hus. Hahaha



Matilda pussas med en mus



Jag o ett marsvin, som sen fick åka till farbror doktor. Hoppas den lever idag!



Linnea med en lite mus



Söt minigris som vinklar upp sitt tryne, för att lukta efter göttit



Minigrisarna vill ha mer äpplen medan Linnea o Frida försöker få dem en sele. De fick ge upp tillslut.



Fågelhusets tak hade rasat in.







Några av mina goa tjejer!



En helt normal Nisse som vill komma in...



Nykläckt kalv me sin mamma







Okej, kalvarna är ju bara för underbart söta men nu får det nog bli den sista bilden här:



Fick en otroligt fin present av några av ungdomarna. Dem hade bakat en kaka till mig! Kan man annat än älska sånna godingar?





Fler bilder kommer här en annan dag. Nu måste jag fräscha till mitt hem och mig själv innan min goding kommer! Ska bli underbart att få träffas=)

Kärlek till er alla där ute!

Det rullar på nu

Sola skiner i bött & mitt humör likaså. Mina kollegor på min praktikplats har råkat bli sjuka, vilket verkligen inte är skoj för dem men som har lett till, att jag fått jobba på riktigt! Lite läskigt med det stora ansvaret över 90 internatelever helt själv och detta stora område, som jag har som min arbetsplats, fast jag kan inte annat än känna mig galet taggad. Jisses alltså, utmaningar: I just love them! Inte alltid man klarar dem men då man gör det, så får jag en rejäl kick. Självförtroendet växer, jag växer som människa och jag utökar min gräns i kunskapen om vad jag klarar av. Även nedgångar lär man sig av, fast det ger mig ju inga kickar direkt... Jag är ingen person som trivs i allt för inrutade dagar utan gillar när det sker lite oväntade händelser. Ser med spänning fram emot vad just denna dag har att erbjuda.

Tyvärr har jag inte hunnit sätta mig vid min dator hemma med min kamera, så inga foton kan jag bjuda på. Har ju en serie bilder på bla Läckö Slott & söta Simone=)

Nån som ska se Mustach på Wickan 12/3?

RSS 2.0