Fotosession med Anki & Lilah

Har just vart & fotat finfina Anki & Lilah. Tänk på att stackars Lilah, var med om en riktigt otäck olycka för bara en månad sen. Voltade ned i diket när hon åkte transport (troligtvis fel på transporten från början då den va helt ny). Så de håller sakta på att muskla sig & galoppa tycker Lilah inte är enkelt än. Det blir nåt varv galopp i varje varv=) Tokfina är de i alla fall!



När man skrittar fram går man & myser=)

































Trötta men ack så nöjda! =)



Lilah ser/hör nåt?!

Ikväll blir det Zumba!

Solenergi

Idag hade vi visst tid till vårt egna arbete så hann komma hem en stund innan jag ska brumma vidare till jobbet. Vill bara skrika ut en sak: 
        
                                           S O L ! ! !

Det är så galet vackert & ljuvligt idag. Tar & bjuder på en gammal sommarbild tagen på mig på Putte i Parken, från första dagen då vi hade toppväder. Man ska njuta när det bjuds på nåt bra i livet!


Utan mina pojkar

Hemma i ett tyst hus och inte ens Frostis håller mig sällskap. Tog med honom till Lidköping & han fick bli kvar med min man, då jag snart ska tillbaka. Just nu känns det lite knasigt & värre kommer det bli, när man ska sova själv i sängen sen. Ingen av pojkarna som värmer mig! På fredag är vi lediga från skolan, så kommer vara tillbaka redan torsdag kväll. Har planer på att göra min debut på Ullared på lördag om inget annat speciellt dyker upp. Vill ta vara på den extra ledighet som bjuds på och göra nåt kul.

I lördags blev vi bjudna på smarrig middag av J's föräldrar med den goaste chokladtårtan till efterrätt jag nånsin smakat. Den va inte bara god, den va makalöst vacker att se på med stjärnfrukt, passionsfrukt, jordgubbar o en bit mörk choklad. Allt i en trevlig "hög" i mitten. 

De flesta har väl sett den på fb men här är jag i mina nya glasögon jag hann hämta ut i fredags!



Imorn åker jag till skolan ca 8.30 för att komma hem på ca 23 efter en jobbkväll på kvinnersta. Tisdag skola, motionspass på skolan, hem, tvätt, träna zumba. Onsdag åker 7.45 för att intervjua litte, sen till skolan hela dan för att avsluta med att jobba i cafét på kvällen. Torsdag, skola o sen brumbrumma till mina pojkar =)

Tyst kunskap

Har faktiskt pluggat lite idag men det beror ju på att det är så satans intressant oxå. "Fritidsledarens tysta kunskap" heter en av böckerna vi nu jobbar med. Vi ska intervjua ett antal fritidsledare & jämföra våra svar mot denna bok. Hur många av er där ute, vet egentligen vad en fritidsledare gör? Den mesta av vår kunskap är ju faktiskt "tyst". Speciellt i somras, då jag jobbade som lägerledare, fick jag ofta höra av barnen "ni måste ju ha det bästa & enklaste jobb i världen. Att bara åka runt på roliga aktiviteter, sola & bada." Jo visst, så är det absolut.. eller inte! Boken jag läser nu skapar även en massa inspiration, man får ord på mycket bra.

Det regnar ute och min baby game'ar. Tror det blir en myskväll med ett besök till svärföräldrarna. Blev bjudna på kräftskiva men känner mer för chill. Kanske borde ta en promenad då min kropp är stel och öm av all träning som den fått de senaste dagarna.

Carpe Diem!

ATTANS!



Okej, jag erkänner! Jag är beroende av skiten, facebook & nu funkar det inte!!! Gaaaash!


I feel good (nananananaaa)

Njuter av att jag känner varje muskel i min kropp, speciellt höfterna som skriker. Har vart på salsa-aerobic, vilket var som typ ett salsa/zumbapass och där fick man svänga höfterna vill jag lova! Rulla, rulla, rulla... Skoj som tusan och kul att vi är ett litet gäng som åker ihop. Nån mer som är sugen, så kostar det 60kr/gång och vi åker på pass som hålls i olika gympahallar runt kga, oftast startar det ca 19.

Imorn kommer bli en sjukt jobbig dag då vi ska hålla en friluftsdag för mullhyttans skola, åk lekis - 6an. Barnen anländer till platsen där vi ska vara i skogen, ca 8.40 och då ska hela stället vara iordningställt. Så ja, vi ska vara där ca 7.20 och det innebär att jag går upp runt 6. Då är jag en av de, som får lite mer sovmorgon, har inte lika lång resväg... Dagen är slut omkring 15 med all städning och då ska man hem, packa en massa och vidare mot Lidköping. Ska bli sååå kul att åka ned imorn! Förresten så är min praktikplats inbokad... i LIDKÖPING! Så till våren kommer jag bo nere vid slätta aka södern. 

Btw, va tusan fuckar facebook nurå???

Fick sms att mina glasögon är klara, måste hinna förbi och hämta ut dem imorn! Blev två par för priset av ett, så då kunde jag plocka två par bågar jag gillade och behövde då inte bestämma mig till fullo, vilket par som var bäst. Kommer mest använda dem som komplement till mina linser, så kanske inget ni kommer se mig i. Skönt de dagar man bara inte orkar stoppa fingrarna i ögonen.



Vackra Sjölunda, där jag hade itt sommarjobb i Lidköping!

Jag bra, gruppen bra. Tack!

Idag flöt skolan på som attans bra! Gjort klart mina intervjufrågor, checklistor, haft mentorssamtal, bokat praktikplats inför våren & våran grupps planering inför fredagens friluftsdag som vi arrangerar, gjorde ett asbra jobb. Blev kvar till halv fem men nu ligger vi bra till.

Annars så var jag iväg & tränade step idag! Hade nog den bästa instruktören, goa Lena B. Blev lite styrka oxå, så imorn kommer det göra ont i kroppen. Ska iväg imorn igen men då på salsa-aerobis. Nu ska det ta mej tusan börja bli hälsosammare efter en slapp sommar o sjukperioder under hösten. Chooock!

         


Känslotisdag

Idag har det vart många känslor i min kropp. Jag har skrattat, vart ororlig, nervös, arg, ledsen, empatisk, varm, längtansfull, irriterad, nöjd, glad & nu avslutat ett kvällsamtal med min älskling som får mig må otroligt bäst!

En annan person som satte spår och framkallade känslor hos mig idag är Mats aka Jerry, praktikanten på Icareklamen. Såg avsnittet om Hudiksteatern på svt där det handlade bland annat om Mats. Jag bara älskar Icareklamen där han är med i, han bara tokäger ju!



Ne nu blire sängen, natti natt.

Blandat är goast!

Dina bokstäver är latinska.
Dina siffror arabiska.
Din demokrati är grekisk.
Din pizza italiensk.
Din kebab är turkisk.
Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand.
Din bil, kan va gjord av en japan, amerikan, tysk eller vad sägs om fransos.
Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, och han den där roliga på TV är kurd.
Din landslagskapten är bosnisk.

Ska jag fortsätta?

Klä upp figuren

Känner en lätt irritaion att jag just nu har klädproblem. Jag gillar mode o det vackra tingen och plockar en egen stil, som många gör. Jag kör ganska hårt efter idén att klä mig efter figuren. Just nu är det ett gigantiskt problem! Min figur funkar inte till nåt plagg som hänger i butikerna. Antingen är det oversize, byllsigt och stort vilket gör mig till en gigant som göms i en säck - not nice! Andra alternativet är att ha ett par superslimmade, långa & snygga ben att dra nåt tajt över så som jeans, treggins eller en långkjol. Jo jag har de små tjocka taxbenen, inget att visa upp! Så hur klär man sig dåra? Va? Va? Anyone?

 

I en typ av denna klänning, så skulle jag drunkna.



I denna modell av klänning, ska man va slank för att få snygga kurvor. Min kropp har redan dessa kurvor...

Jag vet, man kan ju alltid banta & träna för att lättare passa in i samhällsidealen.

Fredag!

Mr J sitter & leker med senaste inköpta teknikprylen, jag har en ny klänning, ring & doftpåsar i hemmet. Det är fredag & snart ska vi iväg & bowla med 2par J's för att sen bege oss vidare till Jacks för en middag med tjejerna & deras pojkar, som är på väg hem från Gbg. JAG ÄLSKAR FREDAGAR! Man kommer upp i tid (skola 9 - 12), man hinner shoppa, umgås & njuta. Du har hela underbara lediga helgen framför dig och det enda som kanske fattas är, att vara utsövd efter en lång vecka. För mig är inte fallet så, då jag legat sjuk. Kanske bara inte fått tillbaka min krafter helt än. Tålamodet var kanske inte det bästa i skolan idag, sorry mates!

Nu ska jag ta en dusch, så jag hinner bli lite fin tills kvälla!



My man!

Vad intresserar oss?

Ligger hemma idag också och kurerar mig. Känns trist då jag verkligen hade sett fram emot denna dag i skolan men ibland måste man ju se långsiktigt också. Nu har jag vart sjuk i en vecka! Har aldrig varit det tidigare men hört fler som drabbats denna höst, av samma ihärdiga bacill. Min kära mor, som "aaaldrig blir sjuk" var dålig i 2,5 vecka! Hon va så gullig o kom förbi igår med KanJang, eftersom jag själv inte hade råd... Ibland chockar hon mig, min fina mamma.

Har legat och läst en massa bloggar under förmiddagen och får tanken, vad är det som gör att vissa bloggar får så många läsare mot andra? Jag fattar att Kenza, som är tokfin har en drös, att Spiderchick med sin underbara humor har en beroendeframkallande blogg osv. De som är nästan lika bra, snygga osv men ändå bara har lokala läsare då? Varför blir inte de mer populära & hur blev det att just DE valdes att bli så galet poppis? När man är hemma sjuk, har man på tok för mycket tid att tänka, snart luktar det nog bränt här hemma. 

Imorn kommer mina tjejer hem! Blir en middag på stan & det ska bli såå gött & lyxigt, jag räknar ju stenhårt med att va frisk tills imorn. En av mina tjejer har förlovat sig & när jag fick höra hur det gick till, låg jag & grinade i sängen åt den vackra historien. Hennes kille hade nämnligen åkt hit 60 mil, för att äta middag med henne föräldrar, utan hennes vetskap, för att prata med dem om förlovingen. Att han sen ändrade resan i Sverige, till ett medelhavsland & sen friade på en av de vckraste platser hon varit på och även hade bett en av tjejerna om smakråd till ringen. Hela alltet var så makalöst romantiskt! Att inte min vän, som var ring-smak-råd, skvallrade för en enda skäl, då är det på riktigt!
              Du som läser detta inlägg, hur vill du bli friad till? Ska man enas om sånt tillsammans, eller är det den ena partnern som ska uppvakta den andra? Ska man ha en slät liten enkel ring som sedan matchar upp med den feta stenen till bröllopet eller ska man ha den feta stenen redan vid förlovningen, som amerikanerna? Tusen tankar i min lilla hjärna, jag veet!

Sen vill jag avsluta med några visdomsord idag. Om man inte är nöjd med sitt yttre, då har man ett problem med sin insida. Om man i ett förhållande bråkar om ytliga ting så som städning, då har man ett djupare problem! Man måste våga tro på sig själv, stunden du lever just Nu, kommer aldrig åter. Varför inte passa på att njuta av den istället för att tråna efter en bättre ytlig bild. Man måste våga älska sig själv, alla människor är vackra! Sök inte uppmärksamheten från andra, du måste våga ge dig själv den först. Jag tror vi lämnar IT-samhället för att anlända i en tid som kommer kallas för attentionsucker-eran. På tok för många i samhället har ett behov som har blivit gigantiskt, att få attention. Ja menar, hur många är det inte som uppdaterar dagligen bland era vänner på fejjan att de ska träna, PW, vilken bra mat man ätit, hur mkt de fått gjort eller hur de ska hinna allt. Ju mer man har att göra, desto rikare och häftigare liv! Eller...? Nu finns det säkert många som anser att jag går i min egen fälla o så må det vara då. Min tanke har inte vart att söka uppmärksamhet genom att skryta över mitt liv. Ibland kan jag bara vara nöjd med mig själv, en handlig eller liknande, att jag vill berätta detta. Typ, jag gillar denna bilden på mig, bra ljus osv.  



XOXO

I'm Still Hot

Febern vill inte ge sig o nu är ja ruskigt trött på den! Många kanske tänker att man inte ska välta kanoter, gå ut & käka på krogen etc om man e sjuk men ja tror att det är bacillerna som gör oss sjuka. Så nu vill jag att de ska ge sig av! Bums! Imorn ska vi nämnligen ha friidrottsdag me hela skolan & jag SKA vara med. För friidrottsdagen med vår skola är sjukt kul! Hela skolan har delats in i olika länder & blandats om för att sen plocka poäng i varje gren. Om jag tex imorn kastar en liten boll 6m, så har mitt lag fått 1 poäng. Kommer den längre, kan det bli fler poäng. Så även om jag är krasslig, kan jag allt vara där o samla några en-poängare! Om jag vore frisk, skulle jag satsat på lite mer poäng men tyvärr kommer jag nog inte orka det... Jag & Erica, tillsammans med resten av vårt lag - Brasilien - SKA bah vinna! På torsdag har vi självaste idrottsgalan med prisutdelning, underhållning & annat skoj och självklart är det vår toppenbraiga klass som arrangerar den. Affischer, designed by Annso, sitter redan uppe efter dagens skoldagsprojekt. Det kommer vara tema GALA. Fuckin fab!

Hoppas ni andra håller er frisk från baciluskerna!

             

I'm alive!

Hemma i verkligheten & lever men dras med en jobbig förkylning. Vaknade upp i torsdags o kände att då var det min tur... Samma kväll fick vi lära oss kamraträddning som det heter, att rädda sina vänner om de ex har vält med sin kanot. Det innebar att JAG välte med min kanot tillsammans med Sara. Så sjukt stolt att jag trotsade alla rädslor, sket i förkylning & feber och bara gjorde det! Jag är blåslagen på hela kroppen efter att i panik, klättrat upp i kanoten igen.. Försökt att ladda upp ett album från veckan på fejjan men det bara misslyckas hela tiden, så nu ger jag upp.

I detta 12-mannatält har jag bott i sen i måndags, alltså 5 dar.









Jag var en hejjare på strutfotboll!











Här plumpsar jag & sara i vattnet!!!!





Där ute & låg jag ett tag i vattnet innan vår kanot hade räddats. Vilka fler kan skryta med att de badat i september i år?

Nu ska jag ta en dusch för att sen ska jag & J möta upp A & O för en middag på stan. Sweeeeet!


Bye for now

Imorn bitti kommer Lejla hit & vi packar min bil för att åka vidare mot skolan. Där ska vi packa allt gemensamt, fylla alla bilar med allt folk & sen bege oss ut i skogen. Vi ska bygga kökstation och massa annat, ha äventyrspedagogik & lära oss kanoträddning. Så på torsdag eftre kl 18 om ni känner er frusna, så tänk på mig. Jag fryser nog just röva av mig, eftersom jag ligger i det 3gradiga vattnet!

Kommer sakna min teddybjörn som ja kan krypa in & värma mig hos.



Så inga blogginlägg från mig på en vecka, take care so long!

XOXO

Nallebjörn

Hade en sån fantastisk lördag igår! Jag, min pojkvän & min kära vän Jess & hennes pojk tog turen in till Filipstadsmarken & vi var även barnvakt åt Jess systerson W. En sån sötunge på 6mån som trivdes bra med oss & gnällde inte ett ljud. Solen strålade som bara den kan göra en vacker höstdag, det var packat med folk & det doftade munkar, hamburgare, grillade majskolvar, kebab, langos och massa mer matdofter. Musiken dunkade på från tivolit och man kände på atmosfären att alla värmlänningar bara njöt av att promenera runt bland alla stånd. På vägen till bilen stannade vi till bland karusellerna och kollade våra vinstchanser & min bäjb kastade ned en massa burkar & vann mig en göllig nalle! Bilden tagen med min nya mobil:



Hemma på sena eftermiddagen rensade vi lite ogräs & sen blev det film & grejjande. Ska fortsätta idag med grejjande, ska ju iväg på lägervecka med skolan imorn bitti. Har en massa packning & tvätt att fixa med & huset mitt ska städas, så Ida kan bo här i veckan.


Fantastiskt gensvar!

Mitt humör idag i skolan var inte helt på topp men det har jag släppt nu och har inget med dagens inlägg att göra. Kom hem från skolan o såg att jag missat ett samtal från ett nytt nummer. Nyfiken som jag är, ringer jag genst upp för att ta reda på vem som söker mig - SOM TUR ÄR! Detta samtal var ett erbjudande, att vi i vår klubb gör en insats som leder till att vi får en slant i kassan. Erbjudandet var ju otroligt lockande men min första tanke var ju, vilka har inte sin lördag uppbokad med planer, dagen innan? Hur tusan får vi ihop 8-10 personer på så kort varsel? Hästfolk är ju sådana att man gärna har både heltidsjobb, barn, familj, hem & andra kurser att gå på, samtidigt som man ska hinna fodra, rida o allt med kusarna. Well, we're so fuckn' fabolous! På 1,5 timma har jag 7 personer som sagt med positiv & glad respons att "det där är klart vi fixar, jag är med!". Hade inga förväntningar på att lyckas få ihop detta, kanske några strycken i så fall och nu sitter vi med allt klart. Jag blir så stolt, glad och varm av denna anda. Så himla underbart!

Har man inga förväntningar, blir man sällan besviken utan bara glatt överaskad. Ibland kan saker få sån vändning att glädjen sprider sig inom sig i flera timmar. Så är det nu. Ni som råkar läsa detta och är en de som är med imorn, Ni är bara Bäst! Inget är tydligen omöjligt:)

       

Blondbomb

Eftersom ja inte kunnat visa "nyare" foton på ett tag, har jag inte visat min blonda färg. Hade en fotostund med mig själv efter frisörbesöket. Så varning för ego-bilder!











Fortsätter visa hur snygg man är på Hornön, då man målar utedass en sommardag!



Några trivs bäst med en biltidning...



Fast efter en stund kryper det i Johans fingrar oxå:)





We're having fun!



Tröjan på mitt huvud skyddar mitt hår. Fick sen besök av goaste lillasyster:



I helgen som var, fixade jag mina naglar:





På kvällen var vi bjudna på lite fest, så då piffade jag till mig:



Nu ska jag ta & ge mig till sängen. Sov gott!

Kosia-tjejerna firar

En kväll i juni så kände jag & kusinerna för att socialisera oss bland resten av ortsbefolkning, sånt vi gör tillsammans ca 1 gång/året. Kameran var med & bilderna är nu på min dator. Så här kommer en liten visning, ca 2 månader för sent...

Vi började med att stå & puta med rövarna, så där som bare brudar kan:



Regnbågen kikade fram.



Då ville Lollo oxå va me & fota! Fast vem är det som kikar fram bakom dörren? Haha



Sen gick vi in & chillade & hade tjejmys



Sen kom det fantastiska kvällsljuset från solen, så då vart det photosession!



Här nedan ansåg mina kusiner jag såg lite porrig & cool ut, hahaha









Sen fick vi snabbt byta hus & på vägen vart jag sugen på att fota Lollo på den vackra klöverängen





Sen ville Lollo gulla med hästarna...



Fast då blev hon myggbiten, hahahahah



Systrarna Englund kom & hämtade oss då det var dags att åka in till stan.



Det var en skoj kväll vi borde återuppleva!


RSS 2.0