En sommarkaffe?

Jag har blivit utvald till ytterligare en kampanj via Buzzador & nu bjuder jag alla mina vänner på makalöst gott kaffe via min nya Tassimo. Jag kan nu brygga kaffe (mörk & mellanrost), capuccino, machiatio, espresso och varm choklad med smak av marabou. Är ni sugna så är det bara att höra av er & kika förbi! Kanske jag slänger ihop nåt bakverk till din kaffe?!



Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster, det man behöver göra efter en kampanj är att lämna betyg och en recension.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Intresserad så lämna din e-postadress i kommentarsfältet så skickar jag dig en inbjudan. Om jag värvar medlemmar ökar min chans att få delta i fler kampanjer. Likaså blir det för Dig om du blir buzzador!


Klänning-issues

19e juli lyfter planet från Landvetter till Toulouse där jag ska närvara på en av mina bästaste vänners bröllop. Kommer bli en magisk vecka med alla underbara älsklingar i ett svettigt & vackert Frankrike. Sitter redan nu & svettas då jag INTE HAR EN ANING OM VAD JAG SKA HA PÅ MIG! Nån som har idé?

Att vara "mjukt kurvig" innebär att man inte klär i all modeller av klänningar. Att vara i södra Frankrike i slutet av juli, innebär att man bör ha något svalt på sig. Klädkod: sommarkavaj!

Bara för att jag är lite mullig innebär inte att jag vill gömma mig i en oversize klänning då jag bara ser större ut. Att ha en skärp i midjan (mindre iaf) funkar inte min kropp. Att bära vitt, rött eller svart - gör man icke på bröllop. Så hallå, help me!



Denna ovan är från asos.com och den är lite intressant men en chansning att klicka hem den idag från england. Det brukar gå snabbt och smidigt men ändå inte en trygg affär, då avresan närmar sig med stormsteg...



Ovan från Nelly och det är ju ett säkrare kort. Tänker att jag klär i färg och att denna känns somrig & festfin.



Ovan från Bubbelroom. Gillar att den ser lite skön och luftig ut men blå? Hm...

Nu ska jag dra ut pippilotterna ur håret för att sen åka till svärföräldrarna då de bjuder på grillar ikväll. Ha det gött!

XOXO


Tips

Till er som går & planerar att arrangera en möhippa i Göteborgs trakter: Hagabadet! Uj så fint & mysigt vi fick det där:

En bricka fylld med gottigheter.



Man får badrock att mysa ned sig i...



En egen privat pool & bastu (syns ej i bild då den ligger till höger):

That was so nice!

XOXO


Rensning

Har idag på min lediga & molninga dag mestadels städat, tvättat & rensat. Jag har städat på sånna där ställen man inte rengör varje dag, så som i sopskåpet & ordnat upp bland påsar osv, vädrat av våra täcken & därefter bytt till nytvättade & fräscha sängkläder, dammat på alla dess möjliga ställen, skrubbat ur båda badrum med antikalkrengöring & klorin. Självklart skiner alla andra ställen nu som ska, förutom det hemska golvet... Jag ogillar ju som sagt dammsugning och min lilla robotdammsugare står på laddning. Kanske skulle lämna över det sista till dambon? :)

Saknar idag mina vänner. Det är lite ensamt ibland när man väl är ledig & vill skvallra med nån jämnårig. Får hålla mig till nästa helg för då kommer världens bästaste & underbaraste Grinchie!!!



Vi ska nämnligen ut på galej, på detta evenemang:


Jag trivs så sjukt bra i denna stad med så mycket roliga evenmang och happenings. Igår var det Hjulafton här! Tror hela Lidköping med grannkommuner hittade fram till stan denna vackra kväll. Vi passade på att avnjuta en bit mat på en restaurang med utsikt över torget, just då Herkules-planet smeker sig läckert över staden. Wow asså! Jag som inget visste sen innan att det skulle visas upp, trodde nästan vi skulle få besök av det inne på restaurangen, såg precis ut som att det hade sikte mot oss. Antagligen flög de inte speciellt lågt men känslan gav ändå ett litet pirr. 

Ikväll kanske vi fortsätter att lyxa till det, med en bio? Först får nog sambon dammsuga så våttorkar jag efter honom :)

XOXO



RSS 2.0