Rödtotta?


Toppenbra avslut

Sista dagen i skolan & vi har "webb". Idag jobbar vi med PHOTOSHOP - fy tusan va kul vi har det! Den retuscherade Annso =)



Måste skryta, 3e morgonen jag promenerade i rad innan frullen. Tack min kära vän Jess som stöttar mig & peppar till det. Mår så sjukt bra resten av dagen, somnar gött, hungrig på ett bra sätt & pigg av all luft. Love it!

Later on I'm going to my bajbeee!

- H Ö S T L O V -

Underbar start på dagen

Stavas morgonpromenad med en kopp kaffe i magen. Kanonskönt att kasta sig ut i friska luften, se solen långsamt stiga i horisonten & "gå mot ljuset". Insåg att det var torsdag & vi då har bokföringslektion när jag var hemma igen, nåt jag jobbade med i 3 år & redan kan. Så ska ta & läsa klart de sista sidorna som vi hade tills idag, nu när man fick 40min extratid hemma.

              

Att le kostar inget!


Plugg, plugga, pluggat

Jo visst, då sitter man & har lektion i datasalen i skolan & ska lära oss att göra en egen hemsida. Just nu är dock vår lärare på möte med rektorn, what did he do wrong? Nä skämtosido. Det är intressant & skoj att skapa. Ikväll blir det en galet massa läsande, tror nån pratade om 100 sidor tills imorn?! Ojoj....

Inom en timma sitter jag & fikar med suma! Om mindre än 6 timmar, så börjar Grey's Anatomy på kanal 5. Om 16 timmar är jag ute på en morgonpromenad igen. Om 25 timmar är jag på volleyboll träning. Om 2 dagar bör jag vara på väg, eller befinna mig, i Lidköping. Om mindre än 2 dagar, så startar mitt höstlov. Om 8 dagar har min pojke startat sin minisemester. Om 9 dagar är vi i Göteborg. Om 12 dagar är höstlovet slut & vi är åter igen i skolan. Bara så ni vet!

Finskt graviditetstest.

Stick en flaska Finlandia i "hufsatufsa" och vänta lite... Dra ut flaskan igen... Har det minskar på innehållet, då är det nog folk där!!!


Ha en toppenbra onsdag!

The Studio

Hade en faaantastisk helg som minnet sent kommer glömma. Hittar inte alla adjektiv som beskriver hur tokbra & kul jag hade. Bilder från kvällen kommer en annan dag men tänkte visa från The Studio. Allt gick bra & jag blev speciellt nöjd med sminket. Tyvärr fastnar aldrig smink på mig & det rasar av lätt, så skedde även redan här. Utav ca 60 bilder så vart väl typ 5 bra i alla fall. Galet stressad fotograf som var lite för trött. Att ta hänsyn till poseringar som funkar för mig, var det inte tal om så många bilder blev skrattretande fula. Då jag fick köpa 11 bilder för samma pris som 6 st, slängde jag med några fler som jag kan photoshoppa=)

Här är oretuscherade sanningen:










Måste byta till vinterdäck!

Årets höjdarhelg!

Till helgen kommer bli en äkta höjdarhelg! Hela familjen ska äntligen samlas ihop för att umgås i Västerås. Detta planerades in i början av augusti, så vi är en familj med dumma rutiner som sällan hinner njuta av varandras sällskap. Som syster sa, var det julas sist? Inte nog med att vi ska träffas upp & njuta av ledigheten ihop, så har jag fått tid på "The Studio" & har bjudit med mig mamsen o lilsis. Vi kommer ha en ljuvlig tjejstund på 4 timmar där vi blir omhändertagna & snygga. Så nu har jag & syster (döv syster, därav msn)surrat på msn hela kvällen om klädbyten, assecoarer, skor & frisyrer. Dagen börjar med att vi anländer i Västerås ca 11 för att 30 min senare vara på 19e våningen på skrapan. Där blir vi sminkade (wieeeee) & sen får vi tid att fixa våra frisyrer med deras produkter & plattänger. När vi är klara är det dags för själv fotograferingen i studion och då har vi 3 klädbyten att variera mellan, av våra egna kläder. Så snälla rara läsare, vad tusan ska man ha på sig? Många jag känner har gjort detta tidigare, vad säger ni? Ni som inte gjort sånt här, vad är snyggt/coolt/roligt? Jag vet inte heller vad jag ska hitta på med mitt långa burr. Ska det vara platt? Lockigt? Vågigt?

Imorn startar redan min höjdarhelg med en internationell dag på skolan, där det ska provsmakas från olika kulturer. Jag & kära Lejla jobbar i vårt kaffé fram till 12 - nice! Kl 15 så sätter jag mig i frisörstolen o ska fixa min hemska utväxt. Blir nog åter igen en brunetta... Fram mot kvällen kommer sen min favoritperson - my man!

Åter till lördagen så ska vi sen på kvällen försöka få bord på Frank's, som tydligen är oerhört populärt & fint. Att få bord innebär att börja köa typ innan de öppnar. Normalt så har de ca 6 veckors väntetid på bordsbeställnng men just lördagar har de bara drop in... Mmm va göttit det ska bli! Ååh va jag ska njuta i helgen och bara ha det underbart.

               

Har tänkt om jag skulle jobba lite mer på den där pose'n infö lördag. Känner att jag har bra kläm på den. hade fler bildexemplar med blogg.se bara fuckar mä mäj :-'(

I say, go natt then


Bra tänkt!

Läste just http://www.underbaraclara.nu/185470/2010/10/12/sverige-kan-ta-sig-i-roven/ inlägg och vill dela med mig. Läs det! Otroligt tänkvärt angående våldtäckterna i Örebro med ett feministiskt tänk.

Hoppa i mjukisarna för nu ska jag på promme med dear Jessi.

   

Stenen fick jag av en goo vän som gav mig en toppenbra massage igår=)

Tlött...

Idag är jag tlött, sååååå tlött... Kom hem ca halv ett i natt från en dag i skola & kväll på jobbet i Örebro. Kvällen innan dess kom jag & kissen hem ca 22 från Lidköping. Idag har jag fått massage av & det behövdes! Snart på återbesök då det fortfarande är knas med ryggen. Just nu är jag ändå väääldigt trött. Snart kommer Jess på besök, om jag håller mig vaken?



Jag har en söt katt!

Glädje sprider sig

(Vill förvarna känsliga läsare för smörvarning i detta inlägg)

Känner mig så himla glad. Först hann jag träffa min kära gamla vän Öberga & det var inte igår. Hade en en kafferast man massa skvallrande om våra liv, då vi inte träffats på ca 10 månader. Så glad att vi hann ses, då hon va hemma på besök. Brummade vidare ut till Knutsbol & kollade när Anki & Lilah tränade för Johan & shiiiit va fina de är. Otroligt vilka framsteg, om man bara vill jämföra mot 2 veckor sen då jag fotade dem. Så himla kul! Sist men inte minst, har jag just lagt på luren med min blonda krulltotta som numera är småkär & hittat en kille som gör henne glad. Så sinnessjukt glad för hennes skull, because she's worth it! Fick även höra att det ska bli ett bröllop i Frankrike i sommar, ooh herre min hud så kul. Så glad för deras skull oxå. Glädjen ger glädje & den sprider glädje, so keep on smiling :)

  

Snart ska jag ringa min kärlek. Imorn åker jag dit. Åter igen ler jag. Han får mig att le. Hoppas du som läser, har vänner och/eller kärlek i ditt liv, som får dig att le.

XOXO

Lyssna, ni som faktiskt kan!

Lyssnat på http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3052&grupp=11336&artikel=4090169&ref=nf medans jag jobbat med mina diagram av enkätundersökningen. Vi som faktiskt kan höra, lyssna på P3's program Verkligenheten om döva.

Annars e jag depp, ville ju rida idag.


Summering

Helgen gick galet fort & jag summerar den:

Fantastisk 2-rättersmiddag med darling, vad sägs om lammfärsbiffar med ajvar, citron, persilja & vitlök till rostade rotfrukter & hemmagjord zatziki. Tyvärr har jag målat om köksbordet, så detta fick avnjutas i soffan men det gick himla bra det med. Efterrätten bestod av vit chokladmousse på blåbär & hallon. Efterrättten var så gudomlig, att jag gjorde några fler portioner av denna till lörsdagens middag med grabbsen & även där gjorde den dundersuccé!

Söndag - hur tusan kan det vara tillåtet att ha alkoholreklam på en söndag på tvn? WTF?!

Måndag - skola & jobb, som vanligt!

Imorn, ska jag studera enkätsvaren vi fick ihop, rida Timber & försöka mig på zumba på kvällen. Ser ljust på framtiden som tyvärr går mot mörkare tider.

Keep up the spirit!

Tiden kan gå fort

Det är verkligen nemas problemas att fördriva tiden vid en dator. Gick upp vid halv tio & tog med mig frullen till datorn & har nu fördrivit min tid surfandes, på en massa skit & legat på den grymma spikmattan. Okei, 30 min i tele med Anki oxå.

Sjukt vad de testskjuter idag på skjutfältet! Hela huset skallrar & soffan till & med skakar.

Ne upp nu Annso, ta på dej en bh & gör nåt vettigt!


I must say...

Träningspasset jag gick på idag...sög! Förlåt, tränaren hade säkert övat & lagt massa tid på att det skulle bli skoj men allt blev bara fel. Usel musik (smörig latinopop), trots katastrofal kondis & övervikt blev jag knappt varm & tränaren själv dansade konstant fel... Usch va trist för både mig, henne & alla andra som tyckte det var ett dåligt pass. Fortsättningen får bli att gå på LB's pass, cause she's a star! Alla älskar LB=)

Ska strax sätta i mig min middag som blev klar just innan passet. Provsmakade bara lite innan & kan säga att det vart jävulusiskt gott! Så Erica & alla andra matinresserade & glada i mat:

Skala & skiva 6-8 potatisar, skiva 1 gul lök & 1 rödlök, skiva minst 250g kryddig korv (jag tog chorizo). Lägg allt i en ungsform blandat med hälften av 2,5dl ost. Salta & peppra, häll sen över ca 3dl grädde & toppa med resten av osten. In sen i ungen omkring 45 min skulle jag säga. Enligt receptet 30-40min. Sen har ni en yumiiiee middag! Kanske inte så kalorisnål mn mättar på ett gött sätt, som håller en sån jämn mättnad som jag kör på. Alltså man behöver ingen bamseportion för att varken bli mätt eller hungrig inom 2 tim igen.

                  

Nu sprutar energin igen

Efter en dag med noll batteri kvar, med mycket funderingar & tankar så är jag tillbaka igen. Avslutade soffdagen igår med ett tokösigt pass med bästaste LB som höll i step & styrka. Körde skiten ur mig & det va dyngött, som än kan sägö. Hade ett underbart samtal med min J på kvällen som gav massa underbara skratt. Kanske det blir piraten framöver?

Som sagt så är energin på topp idag & har varit skolan & fixat lite på fm & då visade det sig att klassen gjorde ett superbra jobb igår, så resten av veckan är det självstudier. Jag behöver hjälp av ungdomar 13 - 17 år att besvara vår enkät, ska vara klart på måndag! Annars är klassen igång & säljer New Body, så är du intresserad så hjälper jag dig gärna att köpa av oss=) När man kommer hem många timmar tidigare än beräknat & får sån där fri tid & energin sprutar, ja då målar man om sitt köksbord. Kommer bli döösnyggt, vitt & fint. Öser tvätt oxå, nu när vi fått ny torktomluare -thanx M!

På lördag blir det middag & bärs med grabbarna, sooooft! Va länge sen vi hängde, speciellt nu när inte min kära bror bor här längre. Det styrs lixom inte upp nåt utan bro'... Innan lördag kommer personen som får hela mitt hjärta att slå, jippiiieeyaaay!

               

 På 1vecka har 2 par i vår klass fått en varsin välskapt dotter. Grattis till er!

Dags att återgå till projekten=)
XOXO


Varför?

Varför får de som gapar mest, mest?
Varför kan de inte kontrollera sina känslor?
När ska vi våga säga ifrån?
När ska vi säga stopp?
När är det rätt när är det fel?
Vem bestämmer vad som är fel?
Vem bestämmer, vem som ska bestämma?
Hur bestämmer vi, hur vi ska bestämma?

Det kallas demokrati, att bestämma hur vi ska bestämma. Det kallas mänskligt att känna känslor. Det kallas egoistiskt att sätta sitt eget intresse främst.

Vi har alla val att göra.


Smaken är som baken, delad

Läser ikapp lite bloggar o råkar surfa bland nya bloggar osv. Råkar se denna bil & tänker, va faen blire? Vart är kvinnan? Det är en galje med ett huvud på. Ser ni brösetn? Midjan? Höfterna? Låren? Vaderna? Armarna? Personligen tycker jag detta ser ohälsosamt ut...

                              


And then...?

Sitter & har lektion i datasalen med diagram. Ujuj så bra det går....

Igår var det jobb som vanligt på måndagar & vi bakade tårtor igår. Har nog aldrig haft så många ungdomar med på en aktivitet vi anordnat & själv ledare blev jag oxå. Det var så vackra grejer de skapade. Senare satte jag igång tjejgruppen & DET kommer bli lärorikt & spännande. Har en bok som Mia Börjesson skrivit som assistent tillsammans med sånt vi lärt oss i skolan. Himla skoj att använda sånt vi lärt oss i skolan & se hur det fungerar. Jag är superexited!

Nu är jag vrålhungrig, hann inte med att äta frukost innan skolan & i datasalen får man icke äta... Gaasch, alla bara sitter & ropar efter hjälp. Låt mig gå & äta istälelt=)

XOXO

Söndag it is

Skulle dra på stan & lyxa med frullen men fick en ännu bättre variant. Svärmor hade bakat bröd & bjöd över oss & det var alldeles underbart gott. Till dessert hade hon kärleksmums -mums vare ja!

Snart hemgång till skogarna med alla dessa gula påsar. Denna gång följer Frostelitos med oxå & det är jag glad för. För fy tusan vad tomt mitt hem varit utan honom.

Jag & J har kollat en hel massa på tokbraiga Entourage. I love it!





Ullared -check!

Så där ja, då har man gjort Ullared & överlevt. Hör Johan snarka just nu, för attans så jobbigt det var. Gick upp kl 6 & det är mitt i natta för Annso. Som tur är körde J & jag satt & sjöng, kollade gps'en, drack kaffe & annat shit. Väl framme fick man börja med att slåss om parkering, sen för att få en kundvagn (några sa att de gav sin för 100kr, haha), för att därefter köa i lite mer än 1 timma innan man vart insläppt i kaoset. Hittade så klart galet mkt skräp, presenter till vänner & släkt,  såg vd'n 2 ggr, såg filmteamet filma den gigaaaantiska kön,  blev påkörd ca 79ggr av andra kundvagnar, fick armbågar körda i mig ca 7 gr men summan av dagen är att jag & Johan hade en skojjig utflykt! Rolig, underhållande & tröttsam dag. Kan i alla fall säga att jag vart där nu men kommer nog inte återvända än på ett bra tag igen. Det var nog inte min typ av hobby/shopping resemål or whatever som gör att folk tar sig dit.

XOXO

Långhelg

Igår vart vi alla i klassen klara med våra muntliga redovisningar av senaste projekt men jag var en av många som valde att spara den skriftliga delen tills idag. Vi är nämnligen lediga idag! Så åkte till min pojkar igår & ska nu plugga men det hade jag visst inte planerat värst bra. Johans dator har inte word och inte heller first class (program man kommuinicerar med skolan, skickar in arbeten till osv). Det var ju klantigt gjort av mig. Stod ju igår och kollade på min laptop om jag skulle ta med den eller inte men tänkte vaddå, johan har ju 2 datorer... Skit då!

Igår gjorde jag & Jenni (som åkte med mig till södern) dagens gärning! Kom & körande på E20 i mörkret & den tätt trafikerade vägen och ser ett djur en bit framför bilen. Trodde det var rådjur och saktade snabbt in farten & när vi närmar oss inser jag att det är en hund! Snabbt på med varningsblinkersen då hunden irrar som en galning bland alla bilar o verkar stressad. Snabbt girar jag in till kanten o Jenni hoppar ur bilen o ropar på hunden. Som tur är kommer han då fram till henne o lugnar vovven. Efter nån minut ser vi en pannlampa komma småspringandes efter vägkanten och det visar sig vara ägaren. De bor tydligen nära vägen o de hade spårat och hunden tagit sig ut selen. Att hunden lever idag är nästan ett mirakel! Den hade inga reflexer o sprang sicksack bland bilar o lastbilar på E20. Usch, blev alldeles skakis.... Slutet gott som tur var!

Idag ska vi ta oss ett besök på nån hushållsmässa här & imorn ska vi stiga upp i tid för att åka till Ullared! Oh yes! Ska bli skitkul!

Först får jag väl ta o göra mitt arbete som man gjorde förr i tiden, på ett papper med hjälp av en penna, suck.

-love-


RSS 2.0