Världens bästa mormor!

Idag låg jag bra till med tiden på morgonen (alla i klassen vet att jag ofta ramlar in runt 9.05) men plötsligt så plingar det på dörren! Där står min goa mormor, helt förskräckt, över att morfar igår nekade mig mat hos dem. Jag ringde igår för att höra om det fanns nån mat men han svarade bara att "de spelade kort". Hon menade att jag ju kunnat komma ändå, hon hade allt skällt som bara den på morfar för detta, haha! Sen frågade hon om det var mina sängkläder som låg i tvättstugan & om de behövde tvättas. -Skojjar hon? jag har en överfull Ikea-påse med sängkläder som jag inte hunnit tvätta! Hon blev så glad att få hjälpa mig med denna & lovade mig middag idag efter skolan också. Heeeelt fantastiskt måste jag säga! Därav min sena ankomst till skolan i morse, igen. Inte bra men bra ändå=)

Mina tankar idag, går det Lena som fyller 28 år! Denna födelsedag tillbringar hon på Bali med sin pojkvän, en julklapp hon fått av honom. Love u honey!


          

Idag fick jag höra att Tubbe fått sällskap av en häst med exakt samma otur, till & med samma ben som gått av. Blue Hors Matiné bröt benet i sin hage och fick avslivas på direkten. RIP. Läs mer på http://www.bluehors.net/cms/front_content.php?client=1&lang=3&idart=587



4 pass på 2 dagar?!


Ja om man kan räkna till att 45 min skottning, är som ett motionspass (& jaaa, jag är smått svett!!), så har jag hunnit med 4 pass på 2 dagar=) WOW! Igår körde vi tennisfotboll & parfotboll på idrottslektionen i skolan. Jag hatar fotboll men skrattade mig igenom 75 min utan problem. Speciellt parfotbollen då jag var med Jenni, var både skoj & svettig. Kan det varit tävlingsmänniskan som vaknade i mig? Senare var det dags för veckans streetdance med tanterna. Tror nästan våra danser börjar sitta nu inför vårt uppträdande! Tjejerna som coachar oss är grymt goa & duktiga. Skapande, som alla på skolan har 1gång/veckan, "läser" jag showdans -som tidigare nämnt. Vi kör 75 min dans i aulan o svettigt blir det & minst lika skoj har vi=) Känner att kakan jag köpte, när jag fika med Virre är nog bortbränd nu.

Annars snurrar en del knasiga tankar i min lilla hjärna. Vissa saker kan jag inte sätta fingret på, hur man ska bemöta & reagera på. För ibland reagerar tankarna på ett visst sätt & när man frågar sig själv, varför tyckte jag på detta viset, så vet jag inte varför. Reaktionen bara kommer & jag vill ha en anleding, ett varför. Får väl ringa nån vis vän, som kanske kan reda ut det där åt mig. Vad vore man utan dem? Dem där änglarna till vänner, som kan se saker ur ett annat perspektiv. Är lyckligt lottad med en gigantisk hög av älskbara & fantastiska vänner. I love u all!

Förresten så får jag nyhetsbrev från asos.com. Idag blev jag åter igen småsugen på min lugg, kolla in denna donnan:



Ska bara skaffa sånt där superblankt hår oxå, haha.

På fredag ska jag & Poolisch (min bil) åka söder ut igen! Söta Julia ska sällskapa med min bebbis. Känns gött, kan jag bli borta hela helgen & njuta, utan att undra om han känner sig ensam.

En till sak, ska inte vintern vara en årstid med lugn & ro under en filt till en film? Tycker det rasar in eventsinbjudningar på fester hit & dit. Blir alltid glad & tacksam när folk vill att jag ska komma på deras fest men det är ju så många nu?!

Lite pics från våra underbara fredagar i skolan. Klicka på dem, för att se dem i störra format:


   

 

  

That's all for now folks!
xoxo

Borttappad nolla?

Imorse hade jag nog inte alla mina hästar hemma... Kikade på termomtern o tänkte "aha, bara -1 ute, då behöver inte bilen varmköras, för då skrapas rutorna enkelt!". Yeah visst?! Stod sen o slet som ett djur o kom nån minut för sent till vår videolektion. Berättade detta för några ur klassen & M-L brister ut "sa du -1?", jag fattade inte ett skit va hon sa. "Jo det var ju -10 Annso" svarade hon mig då...

Annars är väl måndagar alltid lika spännande efter en superlyckad helg -not! Har nog absolut ingenting att klaga på min helg. Allt man har kunnat (realistiskt sett) önska sig har infunnit sig. J & J's fest vart superlyckad & kommer va en fest man sent glömmer. Massa skratt, underbart go mat, superskojjigt folk & till & med en stripshow av en kille - till Jessica!

Idag spelade vi ett spratt i klassen, för vår lärare. Har ni sett filmen "Die Welle"? Har du inte det, så kommer du inte förstå detta men vi hade kollat halva filmen förra veckan. Till dagens lektion, så klädde vi oss hela klassen i vita skjortor & gick i marsch, till lektionen. Han (vår lärare) hade hört oss komma från korridoren, stampandes (vi vet att han alltid sitter i tid o väntar på oss) & brast ut i skratt när han såg oss tåga in, klädda enligt filmen.

       

Jaha, har en massa läxor & ska väl inte sitta här. Dax att ta tag i dem! Ha en underbar kväll my friends!

Brunettan is back

Så trött så jag snart ramlar av stolen men kände ändå att jag ville skriva lite. Har haft en toppendag, även om det vart lite kämpig. Somnade ca 2 igår natt efter en massa slit med vårt grupparbete, så denna dag har vart ganska seg pga det. Dagen flöt ändå på bra med bland annat en otroligt spännande lektion i gruppsykologi, där vi började kolla på "Die Welle". Den verkar asbra!!! Avklarade vår redovisning om judendomen & det känns ljuvligt, att den biten ligger bakom mig nu.

Efter skolan drog jag, Ida & Elin till stan & jag fyndade en klänning till lördagen! Tack vare Ida=) Vi fikade lite o tjatade tjejstrunt, som alltid en nice. Sen hakade Ida på hem till mig & trollade fram mig till en brunetta! Så nu är jag taggad till lördag med en ny klänning & håret kirrat. Bara dejten som fattas... ;-)

Imorn blir det pulka i skolan & sen fredagsmys, kan det bli bättre? Ja självklart, min Tubbe hade jag gärna haft med oxå...

Orkar inte ta en ny bild på hårfärgen men bjuder på en gammal på mig & goaste (& saknade) Schömpis.

        

Good Night my friends!

Mitten av veckan

Nu har man klarat av halva skolveckan & det är en trevligt känsla. Jag ska bara få ordning på min del, inför vår redovisning vi ska ha imorn. Jag & två klasskamrater ska berätta om judendomen, inför vår klass. Vi har ett helt pass till förfogande, eller som vi helt enkelt ska fylla med intresant information. Det kommer i alla fall kännas otroligt skönt, när vi är klara.

Fyndade på coop efter skolan idag! En ny parfym till halva priset & 4 pocketböcker för 100kr. Helt i min prisklass, I like it=)

Imorn blir det city med Ida o sen vidare för hårfärgning. Båda ska vi på kalas i helgen o vill va snygga tills dess. Blir spännande att se vad resultatet av morgondagen kommer att bli.

Jag & Ida på sommarfjäll.

           

Har börjat med "showdans" i skolan & det är ju bara såååå kul! Emma-godingen är vår "lärare" o bara det säger ju en hel del om skrattfaktorn...

Jag & dansläraren Emma på toppen av ett berg!

       

Nej nu får ja sluta babbla skit här o dansa mig in i pluggandet!

Måndagstankar

Har ni nån idé hur man ska göra för att inte hamna i viloläget när man kommer hem på e-m? För mig har det funkat, då jag drog mig iväg i stress, till stallet tidigare men nu då? Jag kommer hem o typ "jaha, vart ska man börja?". Har surfat runt o läst massa bloggar en stund. Följer vänners bloggar som handlar om allt från hästar, träning med hästarna, träning för egen del inkl kost, mode, typ dagboksvarianter "idag har jag bla bla", vänner som pratar om tankar o känslor etc. Intressant det där att det finns så otroligt mkt olika varianter på bloggar! Vad följer ni för bloggar, där ute?

Har tänkt mig att bli en brunetta igen. Den röda blev så otroligt ful efter några tvättar att jag nog har ca 8 nyanser, minst! Vill va snygg till helgens galej=) Planerade in att fixa det imorn hos kusin mimmi men kom just på att jag dansar då. Attans! Har tänkt spana på stan efter nåt att bära på sig på kvällen oxå. Har inte en endaste idé på vad jag önskar. Känner ju inte för nån avklädd klänning, vintern är fortfarande här. Frågan är vad man vill ha då, utan att det blir vardagskänsla? Nån som har tips?

Såg på filmen Changeling igår, varmt att rekomendera!

 

Just ja, har hittat hjälp med designen av min blogg!!! Otroligt söta Sanna=) Eller ja, det är väl en header hon ska slipa på. Så himla glad!

Take Care my friends!


Sunday, bloody sunday...

Dagarna går fort när man har kul! Började med en galen fredag i skolan där vi åkte lite på längden, grillade mashmallows över elden o fredagsstämning var på topp. Jag Erica & Ewas lilla tur runt skolan på längdskidorna, slutade med att alla vi hamnade i snön ett flertal gånger. En av gångerna var, då vi skulle ta oss upp för en brant slänt. Att stå stilla på längdskidor i en brant, slutar då med att man åker bakåt -vilket jag gjorde! Erica står då o ropar till Ewa (vår lärare) att hjälpa mig men Ewa har fullt upp med att skratta åt mig, som ligger o vevar med stavar o skidor i ett dike! Förstår nu i efterhand varför Erica inte gjorde mkt, hon hade ju fullt upp med att fota mig! Hahaha



Som ni ser, så försöker min arm att nå "botten" för att stödja mig upp men det var ju typ bottenlöst. Efter lite envishet kom ja upp tillslut i alla fall!

Hamnade på dansgolvet igår med Ellie, vart ju trevligt! Lite öde med folk & inne på statt kändes det som jag passerade igenom ett gymnasiedisco. Tur att Harrys finns då, iof dåligt med folk där oxå.

Söndagar är inte min favvodag på veckan. Sån där dag när det finns tid till en massa men inget blir gjort. Tvättar i alla fall! Oj, där kurrade magen till. Borde fixa lite käk.

På onsdag är det styrelsemöte med årets styrelse. Ser fram emot det!=) Nytt blod i styrelsen är ju skitkul även om de avgående kommer att saknas.

Längtar redan till nästa helg, som fasen oxå! J & J's 55 årskalas=)

Music is da shit!

Kom hem från skolan & hade en idé på lite grejer jag skulle fixa med. Började faktiskt med att dammsuga av golven, satte på kaffe & sen dog jag. Blä va jobbigt när man totalt tappar motivationen till allt. Surfade lite men inget kändes lockande. Så satte jag på lite ljuvlig musik för själen o känner mig mkt bättre till mods nu. Vad vore livet uten musiken? Alltså jag har ju döva i min familj, så på sätt o vis vet jag ju. Fast jag? Hur skulle jag vara?



Denna fick mig i alla fall att börja gunga med i livet igen=)

Jag vill inte ha dumma munsår mer, kan skiten bara springa o gömma sig & dö? Usch, hate it! Tur att jag & Erica tampas med dem ihop i skolan, haha.

Imorn ska vi ut i snön & göra eld i skolan. Ska bli ljuvligt att få vara ute i dagsljuset hela förmiddagen med klassen! Sen blir det hem o fräscha upp sig, snabbpacka & sen sätta sig i bilen för en tvåtimmars resa söder ut. Spännande kommer det bli! Behövs lite spänning i vardagen=)

Tror jag ska slänga mig på soffan nu o spana in ett 30min avsnitt om konservatism, ett nytt grupparbete som påbörjats. Vi har även en ny kurs; video, som innebär att vi får göra vår egna film! Sjukt kul & är supernöjd med vår idé & manuset vi börjat skissa på, i vår grupp.

Hej! Hej då!

I'm happy! Ska springa iväg på lektion nu (Tro & Kultur...) men man ska alltid se livet ur den ljusa sidan. Mycket roligare då!

Praktikplats

Yes, nu är den fixad! Jag slapp söka plats i Västerås o bo trångt i en 2a me lillebror. Kvinnersta fritidsgård sa att de ville ta emot mig! Kommer att befinna mig där i 5 veckor från 1a februari. Började söka i december men fick inga svar och sen kom jullovet, då ingen gick att nå. Så kände lite panik att ringa så här i sista minuten. Ville egentligen vara på en döv fritidsgård men det finns inga, tydligen. Blir väl dyrt o slitsamt att pendla med bilen men hoppas det ger tilbaka i kunsap & meriter. Kommer flrhoppningsvis få se lite hästar oxå=)

Åter igen ett långt samtal, blev på 1 tim o 40min, haha. Ser fram emot helgen!

      

Good night my friends

Dansa-dansa!

Hemma o vänder för ett ombyte till danskläderna. Haha, där lät jag seriös! Menade mjukisarna typ. Ska strax iväg o skaka rumpan. Nu har vi inte många övningspass kvar innan det är dags för vårt uppträdande! Ni som inte har nåt för er, 13 februari så är vi ett gäng tanter som ska visa vad två gymnasietjejer lyckats lära oss. Det är deras projektarbete i skolan. Vi är en tantgrupp o en barngrupp & vi har sååå kul!

Idag när jag körde hem från skolan, så saknade jag verkligen dagarna jag stressade hem för att hoppa i ridbyxorna o rulla vidare till Tubbe... Även om jag hittade en annan häst att motionera, så är det ju Tubbe man saknar lite extra. Likaså att ha sin egna häst! Alltid ett dilemma att hjälpa andra. Även om jag inte hört, nån som behöver hjälp då...

Här är mammas kisse Smilla på julafton. Hon blev lyckligast av en kartong, som Mats julklapp låg i, från mig. Så söt!



XOXO

Nattlig uppdatering.

La nyss på luren efter ett trevligt samtal. Har väl blivit halva kvällen i telefon? Nåja, lite skvaller, framtidsvisioner om klubben o helgplaner har hunnits med. Innan jag somnade skulle jag bara kika in på E's blogg (som för övrigt var både snygg & underållande) & blev sugen att ge henne en uppdatering. Hittade ju några fina ord om kärlek, på hennes sida som jag bara va tvungen att sno o lägga här:

"Du anklagar kvinnan för att hon fladdrar från den ene till den andre. Klandra henne inte, hon söker en pålitlig man."

"Ett av Trollkarlen Kärlekens små trick är att låta två människor gå åt var sitt håll och ändå alltid förbli sida vid sida."

"En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga."

"De flesta människor behöver mer kärlek än de förtjänar."

Kändes toppen att va i skolan igen. Jag är otroligt lat men mår ändå bäst, då jag har saker för mig. Alla klasskompisar bara strålade efter 3 veckors jullov. Alla såg utvilade, pigga, glada & fulla med energi inför en vårtermin. Känn på det ordet: VÅRtermin! Ja snart är den här & vi går ju också mot ljusare tider.

På onsdag har vi styrelsemöte, alltid skoj att träffa hästtjejerna! Vi har lite att hinna klart med inför årsmötet som är på lördag.

Nu ska jag nog plocka fram min svenska deckare o hoppas somna in gott. Min bebbi ligger o spinner för fullt bredvid mig & jag ligger under två tjocka täcken. Som singel, så får man göra sitt bästa att hålla värmen i kyliga Sverige. 


      

Jag i nobelbacken under mellandagarna. Hoppas ni alla håller er varma o goa!

Natti natt


Ingen ny adress



Tog bort min fina header, som inte längre var aktuell. Känner att jag vill ha kvar min inarbetade bloggadress. Så alla som, följer den, ni kan fortsätta ha den bland era favoriter:)

Imorn börjar jag skolan igen efter 3 veckors jullov. Blir kul att träffa alla kompisar o se vad de haft för sig. Jag har iaf haft det superbra men saknaden efter Tubbe är med mig än...

Var ute o promenerade en dag i -20 på mitt jullov & fick syn på detta som jag va tvungen att fota:


           


Over and out for now!

Ny adress?

Kikade in här o ser att några tappra läsare kollat in på min blogg. Jag tror jag vill fortsätta blogga men kommer då skapa en ny adress. Jag lovar er alla att ropa ut den här bland annat! Hade över 100 läsare som mest, tror allt hästfolk i hela Karlskoga läst mitt inlägg om Tubbes bortgång. Vi får hoppas att alla ni är rädda om era bäbisar, man vet ju aldrig när nåt sånt hemskt kan ske.
 
Var faktiskt i Dammis idag o kollade när Anki red. Saknar hästarna o ridningen även om det självklart är Tubbisen som är den jag saknar mest. Så hör av er om ni vill ha hjälp med nåt!

Om/när ny adress skapas så är ju urkass på det där med att skapa header, ja all html. Nån som vet nån som gillar att hjälpa till med sånt?=)


RSS 2.0