Lenas möhippa

Medan jag försöker skapa ett album via picasa för att dela med mig av den oändliga mängd av foton jag tog på möhippan, så kan jag via några axplock här först.

Nedan har vi dukat upp med en magnifik frukost.



Mina fina vänner står & väntar in the bride to be.



Inte helt ologiskt att bli chockad då man möts av 15 goa tjejer halv nio på morgonen, efter att man blivit kidnappad.







Den där tjejen har ju makalöst blåa ögon! Ändå från Dublin hade hon rest oxå =)


På väg till studion för skivinspelningen.



Nä vet ni? Nu fick jag ordning på mina foton... Ni som vill se fler, hör av er så kanske ni får länken till albumet =)

Nu måste jag packa för imorn så börjar jag jobba 8.30 och går av på torsdag 10.00.
XOXO

Bloggtorka

Har egentligen en massa att skriva av mig men tar mig bara inte tiden att sätta igång datorn. Tror jag blev lite mätt att sitta & skriva vid datorn då jag skrev min b-uppsats...? Nu är sommaren här med regn, blåst & solstrålar. Kanske är lite göttigare att göra annat än häcka vid datorn? Kollar av fejjan via mobilen & det mättar väl en del av mi nyfikenhet av vad folk hålls med, även om många är snåla med att uppdatera sina statusar ;-)

Just nu är en västerbottenpaj i ugnen som jag kirrat till midsommarafton. Hittade ett inspirerande recept i tidningen Buffé jag får av Ica (är ju gammel & har ica-kort...). Jag är ruskigt nyfiken på hur den smakar men då är den ju "förstörd". Man ser ju om jag nallat av den... Eller ska jag skära upp portionsbitar/ tårtbitar av den & lägga på ett annat uppläggningsfat? Den ska i alla fall frysas ned & avnjutas tillsammans med min kära sambo & hans föräldrar. Blir en lugn & familiär midsommarafton för oss. Vi ska ju ha vårt roliga imorn då vi är i Stockholm & ska se FOO FIGHTERS! Åker upp redan ikväll till Karlskoga & hinner bara träffa mamie & matsie då vi kommer fram ganska sent. Imorn blir det avfärd senast kl 11 mot Sthlm & ska träffa min goaste Maria =)


Denna är det jag kör just nu.

Har annars börjat ett nytt jobb som behandlingsassistent på ett behandlingshem för tjejer mellan 14-18år. Det ligger i Skövde så har ca 40min bilresa till & från men när jag väl jobbar så har vi långa pass. Ofta över ett dygn långa. Trivs tokbra & känns nästan trist att vara ledig nu dryga veckan men är åter tillbaka på måndag & ska slita. Väntar också på ett samtal från ett annat jobb jag var på intervju för, som gäller en fast 80% tjänst som fritidsledare i Götene. Denna tjänst är jag MYCKEt intresserad av & kommer ju kunna fortsätta som timvikarie i Skövde även om jag får detta. Ska bara vänta på det där samtalet då jag får beskedet.... Suck för väntan! Får i alla fall brilliera med att det hade vart MÅNGA sökande på tjänsten till Götene & jag var en av fyra som kom vidare på intervju - det ni!

Möhippan i Göteborg med alla tjejerna var magisk & jag lever fortfarande på detta. Det var så sjukt underbart, välplanerat & organiserat & fantastiskt att få umgås med alla samtidigt. Fia, jag vet att du läser detta - saknar dig & längtar till Frankrike! När jag nästan gång sätter mig vid datorn kanske det kan bli några pics från denna dag=)

Bäst att jag återgår till min paj.
XOXO

Raining cats & dogs

Det tokregnar utanför mitt fönster, så det galet. Hade tänkt promenare av mig lite rastlöshet & skingra tankarna men jag fick nog av regnet då vi vandrade i fjällen med fritidsledarutbildningen. Funderar på att försöka ge mig på att färga mitt hår. Lite läskigt att göra det helt själv bara. Sist fick jag ju lite assistans av min sambo men han, precis som alla andra, jobbar ju. Så tråkigt! Vad gör man när man är ensam ledig & totalt fattig? Det är en ond cirkel som är svår. Finns massa skoj att göra & när jag väl kommer tjäna de pengarna, ja då är man ju i full gång att jobba...

Har en otroligt god vän som heter CARL. Han uppmärksammade min examen genom att ge mig en biljett till FOO FIGHTERS. It's gonna be freakin awesome!



Jag är så lycklig att jag har så fantastiska människor & vänner omkring mig. Just nu känns ni alla lite långt borta bara. Ni ska alla veta att jag önskar ni kunde bo här på min gata.

I söndags tog vi en tur med våra vänner Catriona & Jonny till Orust & låg & lapade sol. Vi till & med badade i havet!!!





Pojkarna var så tuffa att de simmade ut till badbryggan för att steka. Trots att vi badade var det ju INTE behaglig temperatur i vattnet, så den simturen de gav sig på var bara galen!





På kvällen senare så kom en regnskur & efter det kom en sån där läskig dimma & lade sig över ängen vi har brevid huset. Den där ängen som är nån typ av fornlämning, en gammal by, som gör att man inte får bygga där. Med andra ord kommer vi aldrig få grannar på den sida av huset, eller kanske vi redan har sånna där spöken där till grannar? Eller vad tror du?



Kärlek till alla underbara vänner!

XOXO

RSS 2.0