Let's go PIPpn

Idag kör det igång! Det ska bli gaaaaalet kul! SOM jag har längtat. Bara vädret håller sig, visar ju inte att det ska göra det... Igår hann jag börja träffa några kompisar som kommit hem för festivalandet. Älskar mina vänner & saknar de som inte kan komma! It's gonna be a fab week=) Först ut idag blir att se Oscar Linnros kl 19, wohoppp & vi avslutar veckan med N*E*R*D*!

Keep on Rocking in the Free World!

Sommartorka?

Verkar inte va många som varken uppdaterar sina bloggar, facebook eller läsa bloggar. Sommartorka? Börjar snart jobba & regnet har öst ned hela förmiddagen & då är det gött att bara surfa runt en stund. Vad gör ni alla andra där ute? På fredag vinkar jag hejdå till de sista lägerbarnen för att sen återgå mot skogarna. Inte bestämt än när vi exakt packar bilen/bilarna men känner att jag längtar lite hem. Har ju ett litet hus att ta hand om=)

Ikväll ska det spökas för barnen men det vet de inte om. De tror det ska vara filmmarathon, haha. Ni som känner mig vet att spökkvällar är nåt jag verkligen gillar! Får se om de lyckas sova nåt, det är redan lite spöklikt som det är där ute. Folk har vart med om lite skumma ljud & upplevelser sen tidigare, kanske vi väcker nåt sovande spöke?

XOXO

Low...

Idag känner jag mig lite låg. Vet inte om det har med våra kvinnliga hormoner eller vad det kan bero på. Så fort jag känner mig lite knas försöker jag analysera mig själv, hur jag ska ta mig ur detta & anledningarna till vad det kan bero på. Idag känner jag mig tyvärr som en liten fjårtis & har bara ingen lust! Vad gör man då da? Jo man åker iväg & jobbar med ett gäng livliga tonåringar inom 1 timma. Jobbar 15 - 23 & sen sover jag jour med dem. Jobbar imorn 8 - 16, så imorn kväll får vi se hur jag mår, haha. Har faktiskt ett jättekul & lärorikt jobb men alla dagar är inte alltid de bästa. Människan är inte perfekt men det gäller att våga erkänna det också. Att våga säga att man inte kan eller vill allt.

Idag känner jag bara ett gigantiskt sug efter PIP - Putte i Parken, som drar igång nästa vecka. Se www.putteiparken.se för mer info. Det är en festival i Karlskoga med galet mkt bra band. Innebär också att massvis av vänner återvänder hem för detta & det ska bli fantastiskt kul! 

Hår då! Har fått en ganska stor utväxt & funderar vad man sa göra av det? Ska jag lägga i mer blonda slingor? Eller påbörja håret för en vinter & höst? Dvs brunt? Nån som vill dela sin åsikt, så blir jag toppenglad!



Lite sommarbrun med brunt hår, augusti -08.



PIP -08



Åker båt i Vänern undeer midsommarhelgen.



Mallorca i början av juni, en kväll. Håret är aningens ljusare nu.

Var rädda om er alla! Carpe Diem.


Dåligt med uppdateringar

Trots att jag bara ska jobba 40 tim/v blir det en hel del mer. När man väl är hemma från jobbet så är jag rejält slutkörd. Hade i alla fall en ledig dag igår som startade med en färd till Svalnäs för bad & solning. Det är ett otroligt toppenställe där man nästan får en känsla av medelhavet men med ryggen till skogen, så vet man att det är Sverige. Blev uppringda & erbjudna att hänga med på bio i Skövde, då svärföräldrarna hade fribiljetter. Snabbt iväg hemåt för en snabbdusch & sen vidare till bion. Tog med en extra jacka i fall det skulle vara kyligt. Där misstog jag mig REJÄLT! Det måste varit minst 40 grader i salongen, utan att jag överdriver. Svetten rann om mig hela 2 timmar & hade det inte varit för filmen Eclipse, hade jag dragit därifrån. När filmen var slut, så hörde man runt om sig, att alla var svimfärdiga pga värmen. Fy farao! Betala fullpris för sådant? Nej tack, aldrig mer Skövdes biosalong!

Förresten, har världens bästa pojkvän & svärfar! De har bytt olja i min bil, tvättat utsidan & insidan av bilen ser ut som om den är hel ny. Heeelt otroliga! Jag var i total chock över detta hela kvällen! Nån som har en idé på hur man ska tacka dem? Ni som åkt med mig i min polo, vet hur skitig & sliten den var. Nu är allt som nytt, till & med alla säten:)

Kommer nog vara dåligt med uppdateringar från min sida här medan jag jobbar. Jobbar under sekretess & kan därför inte dela med mig om upplevelser & händelser. Hoppas alla mår bra ute i hettan & att ni dricker vatten & får i er salt!

XOXO

Shoppat!

Tjenixen!

Idag var min lediga dag & har försökt göra bara sånt som man mår bra av. Började alltså att sova länge, åt lite thaimat med darling till lunch & drog på en shoppingtur på stan med svägerskan. En hel del fynd blev det så som shorts, linnen örhängen, klocka & underkläder. Hittade till & med ganska fin bh i D-kupa på H&M & det va ju väldans trevligt. Att handla sånt är annars bara skittråkigt... Åkte sen förbi hos sambons föräldrar där det blev glass, kaffe & lek med svägerskans kids.

Nu spelar mannen xbox, jag surfar & fotbollsmatchen hörs från tv'n. Är det bara IT som underhåller oss nu för tiden? Tur jag ska jobba imorn & får komma ut i naturen igen i alla fall.

Har jag ork, så kommer det bli en tur till Gbg på fredag kväll för att fira Annas födelsedag & att hon & Henrik flyttat ihop. Ska även bli gott att få krama på mina goa tjejer då! Imorn börjar jag jobba 12 - 23 & sover sen med barnen, har alltså jour. Jobbar därefter 9 - 17 & är osäker på om jag orkar ta mig till Gbg efter allt jobb. Beror väl på om barnen låter mig sova eller inte. Att åka fram & hem igen tar minst 3 tim.

Förresten, det spökar på Sjölunda, i huset där jag jobbar!

Bilder på söta Smilla från midsommarhelgen i stugan:





Gott att bli borstad!







MERA!







-Den är så goo så jag nästan äter upp den!



XOXO


Sommarjobbar

Har nog sommarens mest utmanande, mest lärarorika, galnaste, roligaste, mest fartfylda, svåraste & ändå bästa jobb! Lever & mår bra & ska nu köra igång en film med min man. Imorn är jag ledig & det ska banne mig bli gött!

XOXO

Svetten rinner

I två dagar har vi haft lite svalare men IDAG då Annso ska städa, ja då steker solen & hettan bränner. Vad bra att jag sparat städningen tills idag! Är som tur är nu klar & kan väl erkänna, lite lätt svettig. Ska köra mormor till apoteket för uthämtning av mediciner & sen får det bli en tur till beachen där Anki, Ida & Ingrid ligger. Ska sen packa & brumma ned till södern med min kisse. Jo just, vi åker i min polo utan ac -skitkul! Får helt enkelt köra ned ikväll då det kanske är lite kallare. Ska bo hos min man i 3 veckor då jag ska jobba på läger för lätt funktionsnedsatta ungdomar. DET ska i alla fall bli spännande, lärorikt & skoj!

Hoppas alla njuter av solen & ni som jobbar -keep up the good work!



Lite brunare än my man?

XOXO


RSS 2.0