Södern

Jag gillart här i Södern. Tror det kommer bli sketabra! Imorn räknat, är det bara 2 veckor kvar tills vi får nycklarna till huset. Känns som om det var igår vi vann budgivningen. Igår ringde däremot banken och gav oss äntligen klartecken på att lånet gått igenom. Blev lite strul där, då första bankkvinnan som gav oss lånelöftet räknade lite fel. Hon missade att ta med driftskostnaderna på huset så som el, vatten, sophämtning etc. En summa på ca 2 200kr/mån i snitt räknat på ett år. Eftersom jag studerar nu räknas det inte som om jag har någon inkomst, så det blev lite knapert för banken att få ihop en kalkyl bara på Johans lön. Så som tur var, så räknade banken lite fel som ledde till att vi fick ett lånelöfte -> vi vann budgivningen -> vi skrev på alla avtal där vi lovar att genomföra köpet på bostaden = allt gick bra in the end och snart bor på 105 kvm! Nu fattas det bara att jag får ett jobb, så vi verkligen kommer ha råd att leva också i huset. Vi väntar oxå på att johans lägenhet blir såld så vi inte ska behöva betala dubbla hyror, får då - DÅ har vi INTE råd att äta. Har jag sagt att vi ska till Frankrike i sommar oxå? Ett sagobröllop som jag aldrig för hela mitt liv tänker missa! Min drivkraft just nu är att hitta grejer BILLIGT. Så på lördag blir det ett besök på loppis. Behöver ett nytt köksbord och tänker mig fynda nåt skräp, som jag sen kan måla om. Kommer ju ändå ha ett stort garage där jag kan hålla till och greja med sånt =) Säljer grejer gör jag oxå på blocket.se. Vi har ju 2 soffor bland annat och det räcker ju med en.



Fick schemat för min praktikperiod igår och det ser väldigt lovande ut! Kommer nog trivas toppenbra. En lördag jobbar jag på sex veckor - helt okej.

Nu ska jag nog ta fram min nya hobbitidning - sudoku! Tack Sara & Matsie för att ni fick in mig på det ;-)



XOXO

Uschäkta!

Det där med att lova att visa mina foton här på bloggen var visst lite dumt av mig. Jag ber om ursäkt eftersom detta inte skett! Sitter nu i Lidköping och alla foton ligger på datorn hemma. Innan lovet hade jag fullt ös med läxor, tvätt & en testund med Jess. Uschäkta! 

Ibland tänker jag "asch lägg ned bloggen" men i just den stunden kommer jag på en massa att blogga om. Som att coola Stoffa har kommit en bra bit på sin film han jobbat stenhårt med i LA. Kolla in deras trailer, du kommer inte bli besviken:

cockroaches from Chris Aldell on Vimeo.

Jag är så SJUKT impad!

Idag ska det nog pluggas. Av min första del av lovet har jag bla lagat mat, möte med banken, varit upprörd & snacka skit om banken, sökt jobb, skrivit om CV, hälsat på svärföräldrarna, hängt med med familjen L, målat en tavla, räknat på budget, avbokat sommarplaner och gosat med mina favvopojkar.

Ibland är det tur man inte har allt serverat. Ibland ligger jag bara & njuter av värmen, mjukheten osv i en säng när jag ska sova. Detta efter den hemska och iskalla natten som jag spenderade i snöbivacken. Likadant blir det att njuter av min tid med mina pojkar, då jag verkligen uppskattar den tiod vi har med varandra. Är Du tacksam för det Du har?

XOXO


"Hemma"

Har nu börjat landa efter vår resa till Hemavan med utbildningen. Hade himla kul & som alltid har det varit lärorikt! Denna dag fick vi till förfogande för att arbeta med vårt stora arbete man gör i 2an. Har hittat en hel del intressant men snart ska jag åka iväg & jobba. Tänkte bara meddela att snarast möjligen ska jag börja jobba med mina foton från resan. Blev visst ca 480st. Kan intyga att ett helt gäng av dessa är makalöst läckra!

Så håll utkik här i veckan=)



<3 LOVE <3

Coming up..




Jobbar med detta motiv i skolan. Jobbar med akryl & redan känns det som om jag tar framsteg. Staffliet ska defintivt upp i huset & så att skapandet kan fortsätta!

Utan kontroll

Har ännu ingen kopntroll på min packning då den inte är klar, så jag är NERVÖS! Usch, börjar bli för gammal för sånt här. Eller är jag bara ett sånt kontrollfreak? Packningslistan är lååååååååååång och allt är lite svårare nu när man bor hos mamma & inte vet vart allt finns. Ta ex sängkläder? Vart har jag packat ned mina kåsor etc? Osv... Vill ni se den?

Nu blir det lunch med Anki på stan, yaay! Hon kommer säkert med en massa kloka ord som alltid;-)

PUSS

SegAnziii

Mör i kroppen efter en superrolig bandymatch som vi hade i skolan idag. Om TRE dagar är vi framme i Hemavan. Jag fattar inte hur jag ska palla den där bussresan. Jag hoppas som till tusen, att jag sover minst 15 av dem 17 långa timmarna som resan ska ta. Under denna resa stannar vi bara 3 gånger varav en gång för matstopp. Nån som har bra tips på matsäck som är gott men även lite nyttigt? Hur fräsch är en äggmacka 20 timmar efter att man gjort den? Bullar håller sig ju alltid men det kan man ju inte äta..?!

Badkar spanas nu på ett billigt på Bauhaus, får se om min blivande sambo kanske till & med köper ett redan i helgen då det är superrea. Annars detta nedan i mosaik från italienska Sicis? I like it!



Längtar till vackra Hemavan lite =)




RSS 2.0