2010.04.29

Hör ljudet av airhockey utanför kontors rummet blandat med svenskt & engelskt småprat. Love it! Jobbar nu min tredje kväll denna vecka och när jag lägger mig i sängen ikväll, så har jag "jobbat" över 50tim på 4 dagar. Om man räknar skolan som arbete vill säga, vilket det på sätt & vis är. Ändå har jag inte räknat med alla timmar som lagts på läxor... Jag studerar ju heltid och ska studerar 40tim/veckan. Aja, inte värst intressant shit.

Imorn ska jag få åka till mitt hjärta! Vi ska grilla & förhoppningsvis även fira hans bror som fyller år. På lördag ska vi fira C som ska ha födelsedagsfest. Hoppas jag ska orka detta...

Avklarade en arbetsintervju igår för ett sommarjobb! Det är för KFUM i Kristinehamn, deras idrottsläger. Vet inte om det gick bra, då intervjun endast tog 15 min?! Imon 14 dagar kommer besked i alla fall.

Mår iaf bra men sliten & trötter. Har som tur är sånna underbara ungdomar omkring mig att mitt leende oftast är på topp!

XOXO


Gott & Blandat

I fredags hade vi sällskap i skolan av invandrarlinjen. Vi startade dagen med att följa en tipspromenad, mot sjön där det finns en grillplats. Tipspromenaden handlade främst om allemansrätten, nåt vi fritidsledare ska ha koll på men som kanske inte är så lätt för en invandrare att förstå sig på. Här nedan har vi anlänt vid vår lilla grillplats.



Hela vår klass hade delats in i olika arbetslag där vi ansvarade för olika saker. Några grejade med bakning & några med annat.









Jag, Ida & Christina kirrade skogsbrännboll. Det var både lyckat, uppskattad & gav en massa skratt.



Vi riggar banan =)





En riktig mysdag!











Denna fina tjej lånade min kamera o lekte runt med. Så några av de nedan är tagna av henne!










Supersmarrigt med kladdkakemuffins, bakade över öppen eld tillsammans med en het kaffe.











En dag vi fick njuta av sol, skratt & underbart umgänge. Inga problem att gå loss med kameran på alla vackra personer man har i sin omgivning. Som vanligt så tyckte nån att jag skulle fotas oxå ;)



Nu ska jag mysa ned mig i soffan. Haft en sjukt bra dag idag. Vaknade & fick syn på att min mormor & morfar kommit hem från Spanien. Så direkt efter skolan kikade jag in där, & fick även träffa andra delar av den trevliga släkten. Tyvärr så ses man allt för sällan... Fick även besked innan, att min lilla tuff-tuff aka polon, gick igenom besktningen idag! Öppnade min mail & ska på intervju för ett sommarjobb på onsdag & likaså ett trevligt lönebesked väntade i brevlådan. Snacka om massa flyt! Med flyt kommer energi & huset är nu dammsuget, fyllt med mat & jag kan gott gosa ned mig. De 3 närmsta dagarna kommer jag göra 15 timmar/dag om man räknar med skoldagarna & restiden i bilen. Kan bli dåligt med uppdateringar här med andra ord. Ser iaf fram emot att få jobba, då vi förhoppningsvis kommer ha kobingo imorn=)

Ta det försiktigt alla där ute & ta hand om er!


Galet coolt!

I helgen hade som många vet, dansgruppen Bounce sin sista show. Några hade lyckan att få se deras show, eller väldigt många. Nån som är ännu coolare är Emma G-berg som haft sin praktik där & hamnade med i ett av deras dansnummer. Min kära klasskamrat Sarah var där & lyckades filma numret. Emma är en liten bllond tjej i svart=)

Enjoy!



Nu ska jag ta & lägga över lite pics på datorn, som jag sen slänger upp här.

"I don't wanna ...go!"

Egentligen sjunger de ju "I don't wanna dance" men jag gjorde om meningen till nåt som passade mig. Vill inte lämna min love! Usch va tråkig jag är som skriver om det här men tycker det bara känns skit: skit-skit-skiiit!

Haft en underbar helg som alltid. Jag kör på spåret, kör skiten ur dig på veckan & njut av helgen. I det levnadssättet så innebär det att jag ser till att alltid göra sånt som roar & underhåller mig. Till veckan blir en hård vecka så har försökt vila upp mig mest nu. Vi har blivit bjudna på massa go mat, lagat bilen, solat, sovit, myst & strosat i massa affärer. Bla finns Scorett outlet här. I was in heaven! Inget köp blev av där, försöker hålla i pengarna. Skulle det bli att jag inte får nåt sommarjobb, så spar jag gärna några slantar redan nu. Har lite pengar sparat & vill helst ha ett sommarjobb som kan relatera till min utbildning. Annars ligger jag hellre & lapar sol i sommar:) Har även börjat kika på en resa till sommaren! Blir nog Kroatien:)

Oj, nu kommer visst C & hämtar oss för en fika på stan.

XOXO

F Y I

FYI = for your information:

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står....... Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme.


Inspiration?

Jag känner mig lite babblig nu, så kommer en del text. Till er som skiter i vad jag har att säga, skrolla ned till kommande bilder på mina vackra & bästa vänner!

Idag gick skoldagen snabbt & medan solen sken på oss, då vi gick tipspromenad kände jag ett sug efter en fika på uteserveringen. Stämde fikadejt med mysiga Ida men just då skoldagen kom till sitt slut, så var himlen grå & regnet hade börjat droppa. Vi tog ändå en tur till stan & strosa runt bland kläder, smycken, accesoarer & underkläder. Jag fyndade en enkel top från Lindex som var nedsatt till 99:- från 299:-. Kommer hem & provar den & den sitter som ett SMÄCK! Jag blev helt kär! Fick även med mig ett metalickglänsade gult nagellack som inte vart så snyggt som jag hade hoppats på. Får vänta till händerna är lite brunare. Har plöjt två avsnitt Vampire Diaries & borde gå & ta tvätten nu. Istället funderar jag på vart alla ni får er inspiration? Självklart plockas den från sin omgivning, sina vänner & diverse modesajter, tidningar, serier, filmer & bloggar. Har ni nån bra bloggerska som ni gillar? Ge mig tips please! Har haft flera som jag nu känner jag trättnat på, då deras stil inte är enligt min smak. Som student får man väl roa sig att inspireras av andra, då man själv inte kan shoppa allt man vill ha.

I lördags blev ingen middag hos mig utan vi hamnade hos familjen Burgues. De har ett fantastiskt läge med en vy över hela kga & Möckeln. Här nedan är det mor & dotter Burgues.





Emma slet hårt med den galet goa middagen! Här åker förrätten in i ugnen med fördrinken redo på spisen.



Till förrätt fick vi tomat, chevré toppat med honung & valnötter (?) på en bit bröd. Det var nog det goaste jag ätit på länge!









Till varmrätt blev det fisksoppa/fiskgryta a'la emma. Det var potatis, morot, lax, torsk, musslor & räkor=)



Eftersom desserten drog ut lite på tiden tog vi lite kaffe emellan.



Mina vackra vänner david & evelina!





Var det bara jag som vanlig denna kväll? :O




Nej då, vi bara har lite uttryck ör oss & när de minns anar, så fångar man lite äkta gläjde & gemenskap=)



Fina Lena. Dessa ögon är bra vackra



My sweetie



riktig vänskap, så kan man tala om allt



Mysigt ljus faller över mysig vän



Efterrätt blev citronpaj & självklaty var den himelskt god (även om den serverades omkring 24 på natten). Nu tar vi en serie på roliga miner igen, dem är ju underbara när man råkar fånga dem. Äkta uttryck!





Avslutar kvällens inlägg med en vy från tvåbackarsstigen, nattetid.



Nu är det Cougar Town - lätt bästa serien!

XOXO


Fototimman!

Då har jag tömt kameran på ca 200 bilder igen. Tar evigheter att lägga upp här så tyvärr visas bara en promille typ, av mina mästerverk.




I fredags i skolan hade vi friluftsmetodik & då tränades det på knopar.



Vi har det mysigt i friluftsförrådet... Källaren till gympahallen där vi hålls på fredagar.



Vi fick öva på surrning & några valde att göra det på varandra



Men så här skulle det se ut=)



Ingen kan hålla oss innomhus en hel fredag. Så ut i luften!





Erica lånade min kamera & blev som ett litet barn. Hon fångade en del vackert!



Gillar denna=)



Surrning med blå himmel, som det ska va!



Olle surrade styltor! De höll faktiskt=)



Elin hade en fin fläta som Erica fångade på bild.



med solen i ögonen





Bästa surrningen bjöd Alice på! Korsfäst med den snygga texten på sin tshirt=)





Ibland har man tur. Denna dag bjöd vår goa lärare Ewa på lite massage till Sarah.



Gillar hus solstrålarna faller över denna bild.

Avslutar med en bild på min & Johans underbara lunch, vi intog i lördags. Inom kort ska jag uppdatera med bilder från lördagkvällens middag oxå!



Sov så gott mina vänner!


En Stjärna är född

Nyss hemkommen från jobbet & ska just sova. Råkade få se en filmsnutt på Idolas bäbis & jag tror jag är kär! Riktig charmunge! Man ser ju oxå hur stolt & lycklig mamma-dolan är, när hon springer & busar med sin son. Dolis har jag ju känt i några år, en dam man sent kommer glömma=)

Kolla in Piledals Idolas bäbis (pappan heter Firenze). Namn är ännu inte klart & vad jag såg, så mottages namnförslag!



Natti natt

Studiebesök & jobb

På grund av dålig framförhållning av skolan, så har jag haft lite halvpanik. I måndags fick vi besked att alla lektioner på onsdagen får vi använda till att göra ett studiebesök & likaså förbereda det & sammanfatta besöket, i kursen normalitet & avvikelser. Hur ska man hitta ett intressant ställe som kan ta emot mig & Lejla utan förvarning? Tack vare kontakter, så löste sig detta problem för ca en timma sen. Vi hade då ringt runt till gruppboende, FUB & särskola i Örebro men antingen inte fått svar eller fått nej pga dåliga framförhållningen. Vi ska nu in till Kvinnersta kl 14 för att träffa en kvinna som jobbar med alla elever i Örebro som går särskolan. Prata med henne om hennes projekt & sen ut & träffa några elever. Kl 16-tiden börjar sen jag jobba som fritidsledare på Kvinnersta. Det är ju alldeles underbart! Ska bli väldigt spännande studiebesök & sen självklart, en rolig kväll med mina teens=)

Solen gassar på här utanför & våren gör mig glad! Fick tipset av min nya optiker att prova ögondroppar mot pollenallergi. Hon såg på mina ögon att de var alldeles grusiga & troligtvis pga allergi. Inte har jag tänkt att det kan vara pollenallergin som gör detta. Vet att jag är positiv på pollen men tyvärr inte mot vad. Så igår kväll droppade två dropper/öga & vips kände jag hur nästappan gav sig & ögonen känns alldeles klara! Hur tusan gick det till? Mina grusiga ögon trodde jag berodde på trötthet, snuvan - ja den är vä bara där? Helt magiskt=) Receptfritt på apotelet Lumudal, is the magic shit!

Till helgen kommer Lena, David, Emma & jag hoppas även Ewe, till Kga. Blir middag hos mig på lördagen, undra vad man ska laga till... Nån som har tips eller ideér? Sist vi träffades under långfredagen så blev det tacos hos Madde, som också ska bli med på middagen. Så det kan vi ju inte ta igen. Hjälp someone?



Söta Anna!



Fina Maria!



Tacos med lite skumpa & annat smaskigt=)



Snygga Madde



Jag & Anna=)



En godisskål tillhör påsken (likaså ölen, skumpaglaset & kaffet?!)



Stella var snabb att ta min stol när jag sprang runt & fotade. Hon e min lilla goding! Blir alltid superglad när jag är där & brukar hänga med mig=)



Sen blev det utgång för de andra men jag & mannen tog hemgång då vi hade dansat till Hoffmaestro natten innan.


Nu är det dags att piffa till sig för dagen & sen hämta upp Lejla för vårt studiebesök! Hoppas jag hinner in i tid till Örebro & hinner kika in i hennes lya. Hemma ca 23.30 & skoldag imorn igen kl 9 - 16 & direkt vidare & jobba kvällen imorn också på Kvinnersta. Har fått fast dag, torsdagar, som jag numera jobbar där. Sweeeeet!

Ha en fantastisk vårig onsdag!
XOXO

Guess who's back?

Våren är här & vem vill sitta en heldag vid datorn? Inte Annso men det fick bli så idag. Hade fått svar på mailen på ett andra jobb jag sökt, som jag fick ett nej på. Tapade Då lusten och orken totalt för det här med sommarjobb. Hur ska jag komma åt min branch, när allt bara sker på kontakter? Jag gissar att det inte finns gott om fritidsledare där ute med kunskaper inom hästar OCH döva? Well, tydligen! Hade verkligen velat ha jobbet som lägerledare på ett ridläger för döva... Chansen att dessa jobb är välbetalda är väl inte så stor, så hade mest gjort för meriterna & kunskapernas skull. Man får sig ändå en törn av sådana svar. Istället har jag sökt 3 nya jobb & likaså sparat upp nummer som jag ska ringa imorn. Anmäla mig till vikariepooler inom barnomsorg & handikappomsorgen. 

Tänkte dela lite foton här idag också. Har haft ett toppenlov med min man nere i södern men vi börjar i rätt ordning. Västerås besökte jag & mannen för några veckor sen:



Lillebror får sig en PUSS



Partypeople!



Vacker vy från balkongen men ach så skakig :/



Johan'ar



Grr...








It was a lot of fun!

Nu kommer vårbilder från påsken med mannen:





Het man på min trapp!





Man kan åka tuff cab när solen är framme=)



DET är roligt!



Ja o bebbi trivdes gott i södern!



Ibland vill man vara för sig själv...

Pusspåer!
 

Hemåtdå

Igår hade jag en helt underbar dag! Startade dagen med att laga mat till mannen som kom hem på lunchen för att mätta magen. Samtidigt plingade det på dörren & vi fick besök av C. Vi tog lite blåbärspaj till dessert för att sen promenera ned på stan. Det blev lite läppglans, kajal & en ny sjal till jeansjackan. Molnen försvann & plötsligt gassade solen oss i ögonen & vi packade snabbt bilen & åkte för att sola. Sen kom karln bort med cab'en & vi fikade lite mer, & bestämde oss för att grilla till kvällen. Får passa på när det är vårväder! Så kvällen blev vi 9 pers som njöt av en myggfri kväll med grillad fläskfilé, potatissallad & stor grönsakssallad. Självklart med en öl till detta.

Nu har vi packat bilen & drar hem till skogarna. See u later dudes!

Sommartoner

Fick tag på brors playlist på Spotify & hittade en underbar sommarlåt som får hela mig att vilja dansa loss längs en strandkant. Lyssna (Jess my friend -du & jag till denna?!)



En annan underbar låt:



Har inte sett filmen än men njuter ändå av musiken.

Hemmafru

Hade ställt klockan tidigt i morse men var helt död & skulle snooza men måste stängt av telefonen istället. Så jag vaknade upp vid 10.30 & kände att hela dan passerat. Fast vänta lite, vad är det jag stressar med? Hm.. Ibland rör man till det i onödan i sitt lilla huvve.

Nån som vill erbjuda mig ett roligt & välbetalt jobb i sommar? Helst vill jag inte jobba så många timmar men ändå få en full månadslön för det, okay? Rulla hit jöbben bah!

Har hört de skränande måsarna skrika en massa här nere i södern vid Vänern. Snacka om sommarljud! Likey!


Chris Cornell

Hemmafru som man är, sitter & surfar & längtar efter sin heta man & lyssnar på musik, så vill jag delge en sak. Chris Cornell har en sjukt sexig röst & till råga på det, så är han till utseendet snygg oxå! Bjuder några bilder på sexiga mannen som gör ljuv musik för öronen.





Karln kan tillfredställa många sinnen=) Have a nice day my friends.

Apa!

Kopplade just in min externa hårddisk i godingens dator, för att lägga över mina pics från kameran. När jag hämtar kameran & kikar i facket där jag alltid har min usb-sladd - så är det TOMT! Fuck-fuck-fuck-fuck! Jag som hade tänkt leka med mina bilder o även lägga upp en massa här, nu när jag är ledig hemmafru. Planen var ju även att fixa hem photoshop för att lära mig det. Apa! Inte skiner solen heller... Trodde den skulle göra det, så hade en plan, att i så fall ligga på Catrionas baksida & sola... Röva! Aja, inte vara bitter!

In an hour kommer sweetest hem på lunch :) Vi shoppade stort igår & lagade en god måltid med sallad, kyckling, currysös & ris. Idag blir det varma mackor hos min mans päron. Så idag får jag/behöver inte hemmafrun laga mat. Då får jag väl ta ett långt textinlägg om helgen.

Torsdag blev det Hoffmaestro, very nice. Vi tog ett bord på harrys & hade en trevlig middag med J & J (bokades 19.15 när vi stod på coop, till kl 20.00 -impulsivt). Synd på självaste spelningen, att statt har en på tok för liten scen o likaså publikplatsen är knapp. Så svetten rann & man såg massa långa killars huvud i takten till sköna bandet. Fast jag stod tryggt i min mans armar=)

Fredag blev det en soft dag med tracos på kvällen med goa anna, maria, andreas, madde o anders. Väldigt mysigt med massa skvaller o nåt glas skumpa. De andra hamnade på harrys & jag & sweety kollade filmen "Upp". På lördagen bjöd mamma o matsie på påskmiddag & det va sjutusan så gött! Bror var hemma & övertalade oss att haka på lite ferre för att träffa upp alla boys. Fick med oss fröken J som var en heting kvällen till äran. Vi hamnade på stattinen där man träffade en hel del hemvändare & även kusin-vitamin med sällskap. En sån kväll leder såklart en slapp sändag i soffan med lösgodis & film & kramar. En promenad till mor för lite rester men sen för att återvända till den bekväma soffan.

Måndag råkade jag sova på tok för länge (12!) & kastade mig upp & tokstäda med hjälp av mannen. Klockan 16.20 stod fläskfilén på bordet & mamsen kom ned o åt med oss (Matsie tog matlåda). 15 min senare blev jag hämtad av Anki för styrelsemöte som gick smidigt & bra. Massa roliga planer inför Markebäckshelgen! Hemma ca 19 för att slänga ihop en resväska, kattgrejer o packa cab'en med hela familjen för en trip till södern. Resan gick över förväntat, då lille Frostis var otroligt lugn & snäll. Ibland blir han riktigt sur över att sitta instängd i buren o skriker för fulla muggar samtidigt som han försöker klösa sönder gallret. Resan tar ju ändå ca 2 tim men han va så duktig!

Så nu ligger ja här i södern med min Frostis i soffan o har det gött. Tyvärr kan ja inte visa alla fina bilder från påsken men får ta det när jag kommer hem då... På fredag tar vi oss till Kga igen o vaktar då även mamsens kissekatter. Så i helgen blir vi föräldrar till totalt 3 katter o ska bubbla bubbelbad. Semestern fortsätter :)

Är ni fler därute som har ledigt o kan mitt telenummer så är det bah o ringa!

Pössar på er

Slätta

Sorry my friends, snart kommer uppdatering på riktigt här. Massa pics & annat göttit. Nu ska vi dra & köpa mat, här nere i södern!

XOXO

Give up!

Fasen så irriterad jag blir på att man aldrig kan få surfa in på de större tidningarnas sidor & få bara läsa Nyheter. Nej minst 5 artiklar är "gå ner i vikt, snabbaste metoden för att snabbt tapa vikt, blabla". Tydligen är det fortfarande människor där ute som intresserar sig för detta. Har inte folk läst alla dieter som finns o lärt sig dessa än? Det har tjatats om viktmetoder i vaddå? Säkert 10 år nu?

Jaja, dags för lite diskning...

RSS 2.0