zum-zum

Nu verkar internet fungera, tog en herrans lång tid & nu har jag nästan vant mig av vid datorerna. Boende i huset har hittils inneburit jobb dygnet runt (känns det som iaf), samtidigt som jag dragits på en hemsk & seg förkylning i över en vecka. Mycket har hänt på den korta tiden vi bott här som bland annat en kalldusch, som det blev i morse. Pannan som ska värma vattnet krånglar & jag trodde det var lagat. Likaså har torktumlaren krånglat & jag går & väntar på ett nytt filter, som nån idiot hade snott inne på Media Markt. De lovade att posta hit ett nytt men DET TAR JU SÅN TID! Badrummet har ett nytt, fint & coolt tak med snygga spotlights, som min coola sambo & svärfar fixat. Idag bör rörmokaren komma & koppla in toastol, handfat & bubbelbadkaret. När allt detta är klart med badrummet, ja då jädrar ska det inredas i huset. Går ju inte att packa upp & fixa fint här hemma när det är en byggarbetsplats. Jag kan oxå berätta att vi nog kommer ha områdets snyggaste badrum! Det är superläckert! Har även hunnit kratta lite i trädgården, sett mina tulpaner i rabatten ploppa upp, rensat ogräs mellan plattorna & njutit av friheten som ges av att bo i hus. Kl 13 börjar jag praktiken & ser fram emot att få komma dit igen. Ett riktigt härligt gäng jag jobbar med.



En bild från i tisdags då solen sken i min trädgård =)

Nu måste jag fixa med tvätt & mat. Take Care!
XOXO

På riktigt

Snart blir jag sambo, faktiskt om 2 dagar på papper. Känns superdupermegabra!

En bild från nyår på oss



Ja med detta väldigt viktiga inlägg hade jag bara detta otroligt viktiga budskap. Grejen är att jag ska jobba med projektarbetet men hittils har jag lyckats: prata bort 40 min i telefon med Anki, vart hos mormor & firat hennes födelsedag & blivit matade med gräddtårta & annat smaskigt & nu sitter jag här - på bloggen?! Jaja, får ta & sätta fart i stället... Eller, nu ropar ewe på fb-chatten - YEAH!

Ha en mysig snöblaskig dag!

A big smile!

Idag sitter jag med ett stoort flin! J's lägenhet blev såld & vi slipper slitas itu för att ha råd att betala dubbla hyror. Solen skiner & i magen ligger en semla. Skolans dag var både intressant & otroligt lärorik. Hade besök av en väldigt kompetent & duktig retoriker som berättade om arbetet på socialtjänsten, där hon jobbar. Nu ser jag verkligen fram emot att få bli klar & ge mig ut i arbetslivet! Därefter jobbade vi med konflikthantering & jag fick verkligen jobba med mig själv där. Alltid kul att få utmanas & utvecklas!

Nu sitter jag & kikar på flygresan till Frankrike & har faktiskt hittat helt ok priser. Känns lite roligare att se fram emot resan nu när lägenheten är såld.

I övermorgon brummare jag ned till Lidköping för att stapla klart de sista kartongerna för på FREDAG - då får vi nyklarna. Jag läääängtar!!!!

 

Det är Internationella Kvinnodagen idag oxå. Så då passar jag på att slänga upp en bild på en kvinnlig förebild till mig. Utan denna kvinna hade inte mycket stått rätt hos mig idag=) Love u mamie!


Avslutande kapitel

Förhoppningsvis så kommer vi nu närma oss våren. Detta kommer jag avnjuta i mitt nya hus, så jag tar verkligen ett nytt kapitel i mitt liv då. Innan jag tar klivet in i nästa, ska vi avsluta ett annat. Det tänkte jaggöra med några fina vinterbilder från HEMAVAN. Skulle gärna återvända dit igen, fast inte i en buss som tog oss 15 tim...




När man närmar sig norrut, så börjar det bli vanligare & vanligare att färdas med scoter!

 

Fina Sarah i sin vinterlurviga mössa!

 

Jag åker bräda =)

 

 

Maikel hoppar!



Jennie flyger fram

 

Olle susar ned för backen

 





Soluppgång i Hemavan.

Nu ska jag packa penis & brumma ned till Lich!

XOXO


8 days...

Nu räknar jag ned till dagen då vi står med nyklarna i handen till huset.

Veckan har givit mig mycket spännande möten, tankar & lärdomar. Vi fick bla besök av Pär, som har haft ca 28 fosterbarn under sitt liv och idag blev det ett besök i Kvinnohuset i Karlskoga. Jag tycker vi alla kan se oss omkring & vara rädda om de vi har kära. Om något inte verkar stå rätt till, VÅGA fråga denne då hur det är!

Nu ska jag försöka plöja igenom de sista sidorna i boken om mångkulturalism, som ska vara gjort tills imorn bitti.


Inspireras

Vad vore vi utan inspiration? Jag har roat mig en stund att spana lite inredningsbloggar & längta efter våran flytt, som bara attans! Inredning handlar ju mest om kreativitet & skapande & det passade jag på att göra i PS sen, tills husflytten närmar sig.

Mjuk, gammal rosa försökte jag få in redan i mitt hus för 2 år sen men inte förens nu börjar det dyka upp. J är ju så klart inte allt för faschinerad av det men inspireras kan man väl alltid?



Bilder tagna från H&M Home



Foto av mig från nyår.

Sen vill jag GRATTA Benjamin till världen. K & J är nu stolta föräldrar & jag är sååå glad för deras skull! Vill oxå ha en bebbe ju:)

RSS 2.0