Sommarlov

Har haft en mysig midsommar ute i sommarstugan med darling, mamsie & matsie. Ja, kissekatterna var ju med oxå!



Lunchen är dukad!



Smilla spatserar på altanräcket med Vänern i bakgrunden.



Skål då!





Lånade mammas äkta Rayban's från 90-talet, som har vart "sommarstugeglasögonen". Hon är ganska nöjd över att ha sparat dem i alla år o de nu blivit moderna, haha.





Fina mamie!





Efter en sån lunch så behövs vila...









Vår jordgubbstårta med noisette on top, made by Annso!



Efterrätten intogs på baksidans nyinredda altan.



Matsie var tokig i tårtan!

Dags att göra klart tvätten. Ikväll ska det blir Karlskogafesten med två syskonpar varav det ena jag är släkt med o det andra är ett tvillingpar. Åldersspannet ligger på 9 år mellan oss, så snacka om skojsig mix! En gemensam nämnare - HÄSTAR! Hahaha

På söndag börjar jag jobba på ett läger i södern så kommer bo ihop med bästaste bebbi. Lillbebbi flyttar med såklart. Tillbaka till Putte i Parken!

XOXO

La Mexicana

Ställde klockan på 7 i morse för att hinna börja hemfärden innan hettan slog till. Tog mig ändå inte ur sängen förens ca 8 & då i ett mulet Lidköping. Har man ingen ac vill man inte sitta i en 40gradig varm bil tillsammans med en katt som jamar & har tråkigt. Hemfärden gick smidigt som tur var, mest irriterande var väl husvagnar & liknande fordon som ligger lågt under deras tillåtna hastighet & inte kan släppa förbi köerna som bildas bakom dem. Alltså om man inte kan köra tillåten hastighet, vet att de tex bara får köra i 80km/h, vad gör man då ute på vägarna? Det minsta man kan göra är väl att stanna till på en busshållplats eller liknande & släppa förbi oss andra? Många gånger hamnar lastbilarna bakom, lagomt irriterade för att slutligen få göra en galen omkörning. Säker trafik det? Nä håll er hemma eller ligg på vägar som ni kan hålla sig undan, så att trafik kan få flyta smidigt!

Väl hemma så tömde jag bilen på katt & väskor & körde bort till Jessica & hennes vän som är här på besök, ända från Mexico! En sprudlande, glad & rolig tjej som jag snabbt fattade tycke för. Vi drack kaffe i solskenet & skrattade åt svenska knasiga traditioner. Vaddå rå fisk, vodka, färska små potatisar? Jordgubbstårtan lät ju iaf lockande. Senare på kvällen blev det stor grillfest där hon fixade bla en het salsa, guacamole & nåt annat på chorizo. Det bästa enligt mig var chili fylld med ost som grillades i folie! Det blev som en "chilicheeze" på nån av snabbmatsrestaurangerna fast tusen gånger goare. Den ska jag nog försöka mig på snart igen, kanske på midsommargrillen? Hela J's & J's familj, syskon, syskonbäbisar, hund & föräldrar var där. En kanontrevlig grillkväll med en sämre kubbavslutning, som jag kommer minnas från denna sommaren. Tyvärr kom ingen kamera med då jag inte hittar laddaren just nu (lever i resväskor fortfarande).

Appropå mat så provade jag att baka en Tiramisu hos Johan. Blev sketagoo men tyvärr så blev smeten alldeles för vattnig. Gjorde exakt enligt receptet men ändå bara rann den ut:( Nån som har tips på lösning? Hade 2 äggulor, 4msk socker, 2msk likör, 250g mascarpone. Vad ska man ha i för att få den fastare? Mer ägg? Hade gärna gjort en till för att ta med ut till midsommarfirandet i stugan...

Kom just på att jag har ett album med ca 400 bilder som är opublicerade=) Bla en dag från lek i poolen & skolavlutning!



Jag & goaste Lejla



Några av oss tjejer i klassen=)

Nu följer några roliga foton från då killarna hoppade i poolen:



En jon kommer flygandes...





2 ninjas ute & flyger?



Nä de landade visst i vattnet...





*plumps*





Avslutar denna kväll med ovanbildens plask:)

Gnatt


Tekniken går framåt

Nyligen avklarat en arbetsintervju över webcam! Tror det gick ganska bra, alltså från min sida. Erbjuder de mig inte tjänsten, var det inte mig de sökte. Man behöver ju alltid en mix i ett arbetslag.  

Leker nu med photoshop igen, trots att jag bara tagit mig igenom lektionen hur man sparar upp dokumenten. Nu tror jag dock att jag hittade nåt jag förstod mig på. Se här:



Dags att sussa nu tydligen. Ska upp tidigt imorn då jag & kissen ska hem till skogarna igen.

Natti natt!


PS

Har idag tagot min första photoshop-lektion & vette tusan om jag blev smartare på den. Allt på amerikanska & ord jag inte ens kan på svenska. Det är min kära bror som tipsade om en snubbe som har videolektioner, har nu sett del 1 av 40. Fast nu steker solen där ute & jag har packat min bok, en handduk & vattenflaska. Dags att ge sig av & lägga sigpå stranden. Ja, jag hoppas jag hittar en strand:) Lite kul i ny stad på egna äventyr!

Här nedan är mitt första försök i PS. Knappade runt o tryckte i programmet & vips, så hade detta hänt, hahaha. Ni förstår att jag behöver lektioner=)




XOXO

Bilder från Cala Bona.

Här kommer den oretuscherade sanningen. Då jag redan har ett album med ca 80 bilder på fb, så blandar jag lite mest här av det som inte vistats än. Kommentarer är alltid uppskattat!:)




















































Jag vet att jag inte är en typisk badmodell men jag lever & mår bra! Min lilla livsfilosofi som jag härmed bjuder på. Ni ser väl hur glad & lycklig jag är ändå?! ;-)





































Then we fly home....


What about?

Har egentligen inget vettigt att säga idag men kände för att skriva av mig. Har surfat runt på lite bloggar jag följer & ofta får man en lust att uppdatera sig egen blogg då. Idag är i alla fall en riktig mysdag. Himlen är grå & regnet droppar. Just denna dag så kommer vår kära Viktoria att gifta sig med sin Daniel. Vad säger folket om detta? Alla har väl sin åsikt men som jag upplever det, så anser väl alla att vi använder på tok för mycket av våra skattepengar på detta? Fick höra igår att de skor om alla hovstallets hästar för denna stora dag. Egentligen ville de ha silverskor men det blir aluminium. Nio hovslagare anlitas för att ändra om skorna till idag, för att sedan ändra tillbaka. Därefter ska alla skor graveras med åt vackert. Vad blir denna kostnad måntro? 50 000kr? Hur många ser att hästarna kommer glittra från fötterna? Antagligen inte ens en hästbiten Annso. Kan vi inte bara sätta stopp för detta flöde av pengar som måste ske idag? Fy tusan asså!

Nu ska jag försöka få över bilderna från Mallorca till datorn.

XOXO

Brum-brum

Ska packa & dra ned till södern idag! Lille bebbis ska oxå följa med. Som väderprognoserna visar nu, så ska det forstätta va regn & kallt & då finns det tid att ladda upp bilder:) Så håll ut, ville bara inte sitta vid datorn då sola var framme.

Förresten alla hästägare kring Karlskoga. Se till att låsa om er sadelkammor! Helena mötte på en inbrottstjuv med 3 sadlar i armarna, då hon skulle kolla till dräktiga ston kl 2 på natten. Ingen kom till skada & mannen sprang iväg & kastade sadlarna efter sig. Läs mer på http://kina-valasen.blogspot.com/2010/06/wtf.html

Vill ni se en riktigt läskig film, enligt mig -den läskigste jag sett. Se Paranormal Activity! Såg den härom kvällen hos Anki & vi vågade inte lämna varandra på flera timmar & klockan blev sent på natten, innan jag vågade mig hem. Fy tusan så bra!

Take Care My Friends!

Long time, no see?

Jag ska inte börja babbla om hur upptagen jag är med mitt liv, som gör att jag inte hunnit blogga. Tro folk skiter i det. Bland det mest tråkiga att läsa hos andra, enligt mig. Har man inte tid, så är det ju bara så. Folk som börjar sina inlägg med ex "sorry att jag inte haft tid pga xxxx & jag haft sååå mkt att göra" är nog mest ute efter att få "skryta lite" om deras liv. I'm not gonna turn to one of them...

Landade igår i Örebro kl 17, då vi lämnade ett regnigt Mallorca. Haft en fantastisk vecka som lett till att bland annat: jag har blivit brunare, lagt på mig några semesterkilon, kommit min kärlek ännu närmare, varvat ned efter stress, jobb & skola, njutit av fantastiskt go mat (mest den italienska), ca 350 vackra foton på min kamera, blivit aningens fattigare men även rikare från shopping av skor, nagellack, parfym, dryck & lite godis. Mår toppen & att vakna idag kl 8.20 till att solen strålar, gör mig lyckligare. Har hängt med Ida & Anki idag i Dammis & även träffat familjen Almlöf Berge. Nu ska jag nog ta mig ut i sola igen, innan det blir kvälla.

Saknar mina klasskompisar att få skvallra med! Hur har ni det ute i landet?

"Don't you find it ironic that after Monday (M) & Tuesday (T), the rest of the week spells out WTF?"

XOXO


RSS 2.0