Slutspurten

Nu kan jag snart räkna timmarna jag har kvar i skolan innan jag tar examen och tar emot intyget och kan titulera mig som FRITIDSLEDARE. Känns ruskigt gött & det är nästan som ett pirr i kroppen just nu i all rusch, lite som studensttiden fast ändå inte. Nu pirrar det i mig då jag får mig en yrkestitel, jag "blir nåt". I klassen pågår just nu "separationsprocessen" i vår grupp och på lördag har vi grillpartaj. Jag är SÅ taggad för en sista kväll/natt med dem otroligt fantastiska människorna jag fått möjligheten att få lära känna & studera tillsammans med. Det har vart en ren fröjd!


Sitter med min gamla laptop i Karlskoga hos mamie och fann en drös med gamla bilder från de 2 åren. Vad säger ni, detta är från ettan. Vem kan glömma den blöta & regniga sommarfjällsvandringen vid Grövelsjön -09?


Nedan är vi som tåg båten sista biten & minns fortfarande hur blöt, kall & vidrig jag var där. Vi hade inte sett el, toa eller liknande på 5 dagar & absolut ingen dusch. Hade försökt tvättat av mig i en 3-gradig bäck under veckan.



Wet - wet!



"SLAV"




Vi är stolta trefotsbyggare här, haha. Kolla Lejlas friluftskläder som hon bar på fredagar ;)



Ni är alla tre så söta & ser så unga ut. Helt ändrade frisyrer idag mot då.



Mot ÖN!!!





Konferencier med två stiliga pojkar har man hunnit vara (likaså smalare var man då..).



Inför jul va?



Hahaha mobilkamerabilder...



Julmys hos Ewa & som sagt, skilnad på frisyrerna...



Ingen är sig lik...




Lucia =)



Så unga & så oskyldiga?!



Haha vårt bidrag till julshowen...



That's all for now folks!

XOXO

Myrorna anfaller

Sen jag kom hem från intervjun har jag känt mig allmänt rastlös. Myrorna har intagit min kropp men inget jag kan göra, har jag lust med. Beror väl på att jag haft högt tempo med arbetet senaste 2 veckorna och inte vet hur man slappnar av? Intervjun kändes bra & om jag inte erbjuds tjänsten som timvikarie, så var det inte en typ som mig de sökte till tjänsten. Känns gött att känna/tänka så. Har dykt upp fler intressanta tjänster jag sökt så arbetslös har jag svårt att se att jag ska bli. Ser ju hellst att jag får tjänsten som jag var på intervju för i morse då det skulle kunna bli riktigt utvecklande, utmanande och kul.

I påskas var jag på besök i min gamla hemstad Karlskoga. Jag & grabbsen tog en utfykt till tågbron då de blev badsugna. Ett ställe jag hängde vid en hel sommare, i väntan på att fylla fjårtis och börja sjuan. Kameran var så klart med på äventyret:



Snart går vi in i snårskogen, längs med staketet mot sågverket.







Tågbron är så där gammal & skitig så den blir snygg. Nedan så ska Erik klättra upp på bågen och sätta sig & sola.









Där uppe göttar de sig allt!







"Hallå där nere"





Johan tar fram modet inför att hoppa ned i iskalla Svartälven. Den enda tappra av killarna som ville ge ett försök!







Det var nog ganska kallt va?!



"Kramas med sin kompbo litte?"



Fick du smuts på dig Mattias?



En adrenalinstint Johan aka hångelmannen!

XOXO

Not forgotten

Äntligen är jag tillbaka! Har inte vågat öppna bloggen, när jag stressat med slutarbetet men NU ÄR DET INNE! Vet ni vilken fantastisk känsla det är? Jag är så nöjd & glad!

Mer glada nyheter? Imorn ska jag på arbetsintervju! Snacka om nervöst! Hur laddar jag om till det, just efter att man känner lyckan av att arbetet äntligen är klart? Well - I can do anything I want to! Så det så =)

Känner ni nån ilska i er? Har ni svårt att kontrollera er när det bubblar över? Idag fick vi en genomgång av ART (Agression Replacement Training) & det va mycket intressant! Tro det kan vara en bra metod att jobba med.

Måndag ska jag opponera på min lilla Lejlurs examensarbete - hehe!

Jag vill också dela med mig att jag är buzzador & har nu hemma ansiktscreme från Lumene Vitamin C+

OM LUMENE VITAMIN C+ LYSTERGIVANDE DAGCREME
Lumene Vitamin C+ Lystergivande Dagcreme är en mjuk och fräscht doftande ansiktscreme som omedelbart ger huden extra lyster. De guldgula hjortronen är kärnan i Lumene Vitamin C+. Hjortron skyddar, renar och ger huden lyster. Magi när den är som bäst!



Jag måste säga att jag är supernöjd med cremen. Föer som provat den? Har ni nån kommentar? Visst doftar den underbart?!

Om ni är intresserade av att bli en Buzzador:
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Anziii):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Anziii>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Anziii</a>

Jag vet att det är superenkelt att inte gå in via min länk men det ger mig mer poäng & möjlighet att få vara med i fler kampanjer, kampanjer som jag sen kommer se till så att ni får vara med och testa!

Dags att kolla kartan så att jag hittar till intervjun imorn i stora staden...

XOXO

Ångest

Ja sån där vanlig, mänsklig ångest har jag nu. Tillståndet kan även liknas vid att man tar på sig för mycket som man klarar av, kontrollbehov eller helt enkelt för höga krav på sig. Just nu borde jag vilket fall sova gött i min säng men det är nåt jag inte gör, som ni förstår. Imorn bitti ska jag kliva upp ur sängen ca 6 (jag brukar tvinga mig upp omkring 8.30 - 9.00 då jag vanligtvis jobbar kväll), eftersom vi ska på klassresa till Göteborg. Tåget rullar in på Källby station 7.38 och det tar ca 10 min att promenera dit. Jag har ju inte packat än, så bör gå upp i tid för det & likaså en dusch för att vakna till. Angående morgondagen skulle jag bokat på en restaurang där vi kan gå och äta - det har jag icke gjort! Istället har jag yrat runt som en yr höna & borrat upp nya tavlor, som inte ens blev bra, borrat om, blivit arg, försökt lagat mat, tappat en sked på mig själv - blivit argare osv osv. Allt detta eftersom jag inte är helt frisk än men ändå försöker göra tusen grejer, som ingen bett mig om. Försökte kolla på min favorite-of-all-time-serie Greys Anatomy men till & med då, sprang jag runt samtdigt med en massa oviktigt. Jag har skapt detta virrvarr av mig själv då vi ska ha inflyttningsfest på lördag & tills dess mina damer och herrar - då ska ju hemmet vara klart! Inte bara klart heller, det ska vara tipptopp.

- Jaaa ni, hellt sinnes av mig att skapa all denna ångest heeelt i onödan. För vem bryr sig? Varför gör man så här? Jag blir lätt lite sån när jag blir sjuk, eller när jag frisknar till. Då sprutar energin & jag "måste ta igen för all slapptid". Tur att jag har många fler år på mig att öva mig på att tagga ned lite mer. Imorn ska jag bara slappa & njuta av det underbara sällskap min bästaste klass ska erbjuda. Vi ska ha superkul & det där restaurangbesöket...det ser jag till att fixa nummer till, så vi kan boka imorn på dan. För tyvärr behöver jag nog ringa runt till ställen, för att se vilka som kan mätta oss trots alla allergier vi har i klassen.

Nu känns allt lite bättre, då man skrivit av sig. Precis vad en blogg är till för =)



XOXO

RSS 2.0