Pirripirr

Sitter & väntar på en kär vän i Lidköping. Vi ska ned på stan & spana in de sista julklapparna. Pirrar i mig just nu, för snart "äre juuul"! Jag är typ klar med mina klappar men man kan alltid spana liiite mer & sen att socialisera sig med vänner på stan, är ju alltid trevligt. Höll just på att somna igår, var så där mellan det vakna & drömtillståndet när jag plötsligt brister ut "gaaaaasch!". Har haft mina aningar om vad min pojkvän kanske skaffat till mig i julklapp när jag igår kom på en till sak. Shiiiiit asså! Både grejerna är superbra & vad det än blir, så kommer jag bli superlycklig. Jag är så där töntig som bara blir glad för minsta lilla & tänker "ååh, den personen tyckte jag behövde denna. Sååå fint".

Shiiiiit så mycket skit jag skriver.

Kära mamie ringde förut för att förvarna om jultrafiken. Ska bli stormigt & komma en herrans massa snö. Inte ens säkert att moster & kusin kommer ta sig upp till värmland. Tur vi åker imorn, verkar vara den mest säkra dagen att resa på. Igår fick de stänga av E18 mellan Karlskoga & Örebro, stora rubriker om detta på Aftonbladet då det var så halkigt & skett så många olyckor. Va tusan gör folk på vägarna? Provbromsa? Okej, det var gaaalet halt, ja då tar vi & lättar på gasen & kör lite försiktigare? "Näj-näj, bare köööör" - verkar de flesta tänka. Vilket fall, igår trafikkaos & på torsdag startar det igen. Vi reser upp till Värmland (och tydligen jättekylan) imorn, osndag. Bra planerat av oss må jag säga.

Nu ringde min vän som snart är här för att hämta mig. Ta det försikigt ute i trafiken kära vänner!

XOXO

Vackra snöflinga

Detta jullov som jag nämnt, har vi lite studier att sköta distansvis. Kände att jag inte ville ha ångest och sitta med allt i sista minuten utan tog tag i detta på direkten. Måste säga att det är en oehörd känsla att REDAN vara klar med nåt som har deadline typ 28-29/12. Så nu ska jag njuta av julen (halva grejen är ju just längtan)! Jag o Johan leker för fullt med vårt nyinköpte Kinnect. Sjuuuukt kul & kan absolut rekomendera detta tiller som går i tankarna.





Vad gjorde du för 15 min sedan:Gick hem från stan blans snövirvlande snöflingor efter att studerat me Jenni på biblioteket i Lidköping.

Hur många kuddar sover du med: Två

Det senaste någon sa till dig: "Maila mig det sista i arbetet så klistrar jag ihop våra dokument. Ha det så bra i jul, så ses vi på First Clas!"

När tränade du senast: I morse tog jag en morgonpromenad, annars var det boxningen förra veckan... Fast borde ju räkna in de timmar av hoppande & dansande med Kinnect!

Vad har du druckit idag: Kaffe & vatten. 

Vad var det senaste du köpte: En mycket fin julklapp till min mycket fina pojkvän. Inhandlades för ca 2 timmar sen.

Humör just nu: Glad, känner ju en viss frihet av att arbetet är klart. Superglad med tanke på att mina favorithelg av alla dagar på året närmar sig - JULEN!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Spontant ja men ändå nej. Det är ju insidan som räknas och den lyser inte alltid igenom en utsida... Vill ändå inte döma andra som kanske menar att det var så, då just de träffades.

Favoritgodis: Geléhjärtan från godiskungen, dem stora. Annars är finska chokladen "Tupla" förbannat goo.

Kläder just nu: Leggins och stor top. Måste ha bekväma kläder när man pluggar =)

Tips

Hann hem en snabbis innan jag ska åter till skolan för julbord & julshow. Har så gulliga klasskamrater som ställer upp på varandra. Kl 17 ska det mumsas årets första men absolut inte sista, julbord. kl 19 startar julshowen som nog kommer bli himla kul! Varje klass på skoolan, lärarlag, mattanter, vaktmästare osv har en "lucka" som öppnas på scen & då får man gå upp & göra ett nummer på 2min. Vår klass står för lucka 20 =) Det blir bland annat ett sött & göttit nummer med hjälp av Sean Banan.

Ni som läser min blogg, har ni fler bloggar ni läser som är lika bra som denna? Tipsa mig gärna. Jag tänkte i alla fall tipsa om http://elinasbubbla.blogg.se/ blogg. Elina är superduktig på att måla av folk & fä. Just nu pågår en tävling, så gå in & rösta & kika runt =)



Nu ska jag börja packa, för imorn drar jag till södern!

XOXO

Trefjärdedelar

Imorn är sista riktiga skoldagen denna termin. När denne är passerad, så är jag klar med 3/4 av min utbildning. Fatta, 1/4 kvar?! Bara vårterminen. Fast egentligen har vi ju inte helt jullov, då vi kommer få ett projekt att jobba enskilt med under lovet. Så egentligen har vi inte jullov = vi får jämn ruljans på pengar från CSN = me happy! Att plugga lite berör mig inget, då 3 veckors lov är gigantiskt långt ändå. Jag är så glad att få bli sambo ett tag!

Just nu är min kropp öm & stel. Igår var jag på lagret & körde BodyCombat vilket är skitkul! Idag var vi på Davids med skolan & körde boxning. Jo just det, typ samma muskelgrupper som fått jobba... Aj-aj men åh så kul! Många skratt blev det idag när jag & Lejlur pucklade på varandra!

 

EnLista!

Dagens humör: Glad men nu lite deppig eftersom Johan lämnat mig. Har samtidigt bara 5 dagar kvar i skolan, för att sen få bo ihop över julen i 3 veckor=)

Dagens hälsocheck:
Öh, springa omkring här hemma & dola för att aldrig sitta still?

Dagens borde: 
 Idag har jag bara vart hurtig då jag & Johan: frostat ur frys, organiserat 3 "lägger det här så länge"-lådor, tvättat 4 maskiner, organiserat min walkincloset, duschat mina blommor, kört med svinto på diverse köksytor. Ja, det var säkert nåt mer vi hann med men för en gångs skull, så är mitt sinne i lugn och ro.

Dagens outfit:
Mjukisar, en röd tröja, raggsockor och en fleecefilt omsvept runt mig som nån sorts toga-dräkt.

Dagens planer: Ja det blir väl lite serier nu på kvällskvisten med mysiga ljus för att få upp värmen efter Knutsbols julshow.

Dagens fundering:
Hoppas min Johan klarar sig hel hem, på vägarna i denna kylan...

Dagens beroende:
Kaffe.

Dagens längtan: JULEN men familjemys, släktträffar och massa underbart mys med vännerna. Självklart är allt detta tillsammans med Johan=)

Dagens lektyr: Gamla tidningar som rensats, gamla domarpapper från tävlingar, viktiga men ack så tråkiga-papper, roligt tidningsurklipp på mig & Tubbe då vi tävlade i Valåsen och prydde hela första sidan av sportbilagan -MED EN HEMSK BILD! Hahaha

 

XOXO

Årsdagen 11/12

Ett år av saknad utan min Tubbelito. Det går fort & samtidigt så går man vidare även om saknaden alltid finns där. Idag är det exakt ett år sen jag genomled en av de hemskaste dagarna i mitt liv. Läs mer på http://anziii.blogg.se/2009/december/draft-dec-16-2009.html Idag vaknar jag & ser att jag fått sms kl 7 en lördag morgon, hm??

"8 hästar brann inne i "plåtstallet" i natt".

http://na.se/nyheter/2.3396/1.1036801-atta-hastar-doda



Hur jääävla sjukt är inte detta? En riktigt mardröm! Stackars alla hästar! Lider med alla människor som just nu går igenom detta hemska. Finns inga tröstande ord. Finns inga bra förklaringar, varför man slits från sin bästa fyrfota vän. Finns inget som hindrar tårar att rinna & det är väl just vad man kanske ska låta dem göra. Låta det göra ont.

 

Just nu busar herrarna på bilden, Tubbe & Yoshi på de gröna ängarna & jag tror de tar väl hand om de 8 hästar som kommit in i deras flock i natt.

R I P


Yes or No

Beslutsångest, så det skriker. Har provat ut ett par snygga o sköna snowboardbralls på Team Sportia som ja lade undan så att mamma kunde köpa dem i julklapp men sen ändrade jag mig. Jag vill ju inte veta vad det blir för julklappar! Så jag drog tillbaka min önskan o tänkte ta av mina egna sparpengar MEN dem kostar ju tvåochetthalfttusensvenskakronor. Det är STORA pengar för en studerande. Så innan jag ska åka iväg o köpa dem, gjorde jag nåt dumt... kollade internetutbudet. Kan ju säga att det fanns ju asmycket frescht till ca 1000 kr mindre. Fast internet vet man ju ändå inte passform osv men storlekar. Nu har jag en bralla redan jag vet att jag gillar men är det värt tusen kronor? Gaash!

Kolla in dem här toksnygga men alldeles för dyra



Burton, 2 899:-

Nitro, 1 399:-

Burton, 1 799:-

 

Alla byxor är från Junkyard.se och har ett enormt utbud men är verkligen otroligt osäker på storlekarna. Provade ca 5 par på Team Sportia innan jag hittade en modell som kändes bra. Dessa vinterkläder börjar redan ta slut ute i affärerna, då snön kom tidigt i år.

Snart rullar mannen min in i Karlskoga & det blir en kväll i soffan med Idolfinalen, som så många andra av det avlånga landets befolkning.

Have a lovely weekend!


Check-check!

Idag har svetten sprutat igen, jag har dansat ZUMBA! Så gaaaalet roligt! Här hemma har jag sen dess fixat lite mer julklappar, mmm -that's nice!



Huvudet bankar, så nu ska jag sussa.

Så är det!

Jag har världens bästa pojkvän. Jaaa så är det! Just nu sitter han i min gamla skräpbil, utmanar ödet o åker hem till södern med den. Kam-remmen kan ge med sig när som helst & då tyckte han att det va bättre att han tog den hem o lagade upp det. Ja till veckan kommer han åka ca 5 mil, stå i ett kallt garage 2-3 tim o sen kör han den hem. På sin fritid, efter jobbet. Detta så att jag kan plugga & jobba i Öret. Så åter igen åker jag penis-bilen =) För er som missat det, regskylten heter PNS = penis?! Tur att jag tidigare lagade en massa mat, som jag skickade med i matlådor till pojken min. God var den tydligen också, tyckte han.

Igår firade vi 30åringen, tant/kusin Lollo. Det bjöds på kanongo mat, italienskt tema på buffén & det är ju alltid gött. Jättetrevligt sällskap då vi blev hela 15 personer kring middagsbordet. Kl 22 blev det hemgång trots att vi hade talat om utgång. Frågan är om man kände sig lite tantig då vi firade en 30åring? Tanten själv var ju sprudlande pigg & fin så det måste varit vi som inbillat oss gamlingstämningen. Kändes lite trist att inte vi inte orkade ställa upp på en helnatt men får ta det en annan gång. Snart väntar oss ett jullov, närmare bestämt om 2 - alltså TVÅ - veckor. Detta "jullov" kommer innebära en massa plugg, då vi egentligen inte har juluppehåll men detta kan man själv bestämma, disponera & organisera, hur man lägger upp. Detta kommer att vara i 3 - alltså TRE - veckor!

Nu ska det bli lite How I met your mother =)


Dynggoa freda

Som jag tidigare nämnt vid flertal tillfällen så ÄLSKAR jag fredagar & likaså denna. Haft socoiologi i skolan & shittan så intressant det är. For därefter till maxi o inhandla en massa mat o annat skoj så som mysig trasmatta i rött, som värmer mina frusna fossingar när jag kirrar maten. Gav mig på ett försök att gör Lejla's Rocky Road -gick INTE bra! Enligt recpetet jag snubblade förbi hos http://kardemummagumman.se så skulle det räcka med 300g chocklad men va tusan, det täckte ju inte ens halvvägs alla skumtomtar, dumlekolor o nötter. Va ledsen man blir då.. Nu ska jag istället fixa bakad potatis till kvällens middag.Då, ska jag i alla fall prova mig på kardemummagummans recept på baconröra till potatisen, hoppas den nu blir bra. Hoppas oxå min pojk kommer snart, lite oroligt när han åker på hala vägar i min polisch.

Måste medge att det mästan känns varmt ute nu när det "bara" är -9 ute. Glad att snön ligger kvar, så tokfint & julmysigt!

       

En bild från förra helgen när jag lejte med avtryckaren på kameran & tvingade bebis vara med. Kan informera att han fick lyftas upp många gånger innan kortet vart bra. Detta gjordes medan J fixade med sitt nätverksproblem som ännu inte är löst... Windows 7 -skit?!

XOXO


några fler utkast...






Time to take a vote

Sitter o knåpar med PS & kan inte bestämma mig vilken jag gillar, vad som ser bäst ut. Vad säger ni? Imorn ska det vara klart, så kommen-tärra mig!



eller?



eller...



eller...



eller...



Ärligt talat känns ingen av dem hundra... vad har jag fastnat i? Jag gillar inte den gul/gröna, den va bara en test.

Datalektion

Datalektioner kan man ha många, för fullärd blir man aldrig.

Hoppas ni håller uppe er värme där ute & kramas en massa!

Boobs/bröst/tuttar/puppor/melonas/bullar...

Många undrar varför BH storlekarna består av bokstäverna, "A, B, C, D, DD, E,F, G och H". Så här är det: {A} Almost Boobs... {B} Barely there... {C}Can't Complain!... {D} Dang!!!... {DD} Doubledang!!!... {E} Enormous!!!... {F} Fake... {G} Get a Reduction... {H} Huge. Help me, I've fallen and I can't get up......

RSS 2.0