Pirripirr

Sitter & väntar på en kär vän i Lidköping. Vi ska ned på stan & spana in de sista julklapparna. Pirrar i mig just nu, för snart "äre juuul"! Jag är typ klar med mina klappar men man kan alltid spana liiite mer & sen att socialisera sig med vänner på stan, är ju alltid trevligt. Höll just på att somna igår, var så där mellan det vakna & drömtillståndet när jag plötsligt brister ut "gaaaaasch!". Har haft mina aningar om vad min pojkvän kanske skaffat till mig i julklapp när jag igår kom på en till sak. Shiiiiit asså! Både grejerna är superbra & vad det än blir, så kommer jag bli superlycklig. Jag är så där töntig som bara blir glad för minsta lilla & tänker "ååh, den personen tyckte jag behövde denna. Sååå fint".

Shiiiiit så mycket skit jag skriver.

Kära mamie ringde förut för att förvarna om jultrafiken. Ska bli stormigt & komma en herrans massa snö. Inte ens säkert att moster & kusin kommer ta sig upp till värmland. Tur vi åker imorn, verkar vara den mest säkra dagen att resa på. Igår fick de stänga av E18 mellan Karlskoga & Örebro, stora rubriker om detta på Aftonbladet då det var så halkigt & skett så många olyckor. Va tusan gör folk på vägarna? Provbromsa? Okej, det var gaaalet halt, ja då tar vi & lättar på gasen & kör lite försiktigare? "Näj-näj, bare köööör" - verkar de flesta tänka. Vilket fall, igår trafikkaos & på torsdag startar det igen. Vi reser upp till Värmland (och tydligen jättekylan) imorn, osndag. Bra planerat av oss må jag säga.

Nu ringde min vän som snart är här för att hämta mig. Ta det försikigt ute i trafiken kära vänner!

XOXO

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Jag blev ställd när de stängt av E18 i måndags...tydligen en kvart efter att jag passerat där... Visst var det halt.... men inte så att jag övervägde att vägen skulle stängas av. Man får ju bara planera sin körning lite :)

När jag åkte hem funderade jag på varför alla körde så himla sakta på 110 vägen... de kanske hade lyssnat på radion till skillnad från en annan ;)



GOD JUL Anzoo!!

2010-12-22 @ 08:30:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0