Öppnar upp locket

Nu är påskhelgen slut & jag går in på min sista vecka på praktiken. Detta innebär att jkag snart ska vara klar med mitt stora examensarbete & ni kära läsare kommer antagligen spy på mitt gnäll om det men jag ÄR orolig! Det är en otroligt stor del av min utbildning att klara av, vet inte exakta "poängen/timmarna" beräknat på helheten av min utbildning men stor del är det i alla fall. Har fått ca 35 besvarade enkäter & fler hoppas jag få. Idag när det är lite mulet ska jag försöka få lite skrivet gjort.

Har fotat en hel del under helgen från Karlskoga till grillfest med sambos syster & familj på vår altan. Känner att idag törs jag inte börja lägga upp nåt här för då fastnar jag med bilderna istället för pluggandet. Har nämnligen tänkt ta cykeln till & från praktiken idag - totalt ca 2,5 mil. Måste börja cykla vid 13 när jag börjar 14... Visar lite mobilbilder:



När vi var hemma på besök så begav vi oss till gamla tonårshänget -tågbron! Min brors kombo var galen nog att hoppa uppe från bågen, där de sitter & chillar på fotot. Det var ju ISKALLT i vattnet! Detta är alltså svartälven & det är ganska strömt här...



Senare under påskhelgen täcktes poolen av hos mamma. Inte helt redo att ta ett dopp i va?!






Min tokiga bror <3



När ungdomarna gick ut & firade påskafton så åkte jag & min sambo hem & mös i stället. Igår tog vi en cykeltur i byn & J visade mig stranden där vi kan bada i sommar. Vi promenarade ut på klipporna & njöt av utsikten. Hit ska vi återvända!

XOXO

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja, helt jävla stört är de!



Tack! :)



Haha okej, men det är säkert att köpa en biljett iaf?? :)

2011-04-26 @ 14:19:52
Postat av: Erica

Jag vet exakt hur du känner! Jag är grymt orolig och vet inte alls hur jag ska få det att gå ihop det där jäkla arbetet. Men det är väl "bara" att bita ihop och få det gjort eller nåt=) Vi ses till veckan!

Kram

2011-04-27 @ 02:14:20
URL: http://ickacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0